Libnet.ro
UNICEF

19:17

Laszlo Tokes, reactie transanta dupa declaratiile premierului. Solicitarile eurodeputatului catre Tudose si UDMR

B1 B1,
Laszlo Tokes, reactie transanta dupa declaratiile premierului. Solicitarile eurodeputatului catre Tudose si UDMR

Laszlo Tokes vrea ca premierul Mihai Tudose sa demisioneze, urmare a declaratiilor acestuia despre autonomia tinutului secuiesc. Totodata, eurodeputatul a solicitat suspendarea colaborarii dintre UDMR si partidele. continuă pe B1

Laszlo Tokes, dupa declaratiile premierului Tudose: Doar demisia ar mai ameliora cumva situatia

Eurodeputatul Laszlo Tokes solicita suspendarea colaborarii dintre UDMR si partidele de guvernamant. Totodata, acesta doreste si demisia premierului Mihai Tudose, ca urmare a declaratiilor acestuia cu.

Laszlo Tokes vrea sa produca un cutremur in politica din Romania

Eurodeputatul Tokes Laszlo, presedintele Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania, a cerut conducerii UDMR sa suspende, in 24 de ore, colaborarea cu PSD si ALDE daca premierul nu demisioneaza dupa declaratiile.

UPDATE Ambasadorul roman, convocat la ministerul ungar de externe. Ungaria considera ca declaratiile premierului Tudose privind Tinutul Secuiesc sunt inacceptabile

Ambasadorul roman de la Budapesta a fost convocat de ministerul de externe ungar, care a apreciat ca declaratiile premierului sunt inacceptabile, potrivit Digi 24. Mihai Tudose a spus miercuri daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag.

MAE: Declaratiile premierului Tudose nu au valente anti-maghiare, ci puncteaza necesitatea respectarii ordinii constitutionale si de drept din Romania

MAE roman a spus, dupa ce ambasadorul roman a fost convocat de ministerul de externe de la Budapesta, ca declaratiile lui Mihai Tudose nu au valente anti-maghiare, ci puncteaza, in primul rand, necesitatea respectarii ordinii constitutionale si de drept din Romania, stat unitar, suveran si indivizibil.

MAE: Declaratiile premierului Tudose nu au valente anti-maghiare

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, vineri, dupa ce ambasadorul roman la Budapesta a fost convocat de MAE ungar, ca declaratiile lui Mihai Tudose nu au valente anti-maghiare. MAE acuza ca initiativele privind diverse forme de.

Ministerul de Externe ii ia apararea lui Tudose: Declaratiile premierului nu au valente anti-maghiare, ci puncteaza respectarea ordinii constitutionale

Ministerul Afacerilor Externe din Romania a sarit in apararea premierului Mihai Tudose dupa ce acesta a fost aspru criticat de catre oameni de la cel mai inalt nivel al politicii maghiare pentru.

Mihai Tudose, precizari dupa declaratiile care au aruncat in aer relatiile romano-maghiare: M-am referit la...

Premierul Mihai Tudose a facut o serie de precizari, luni, cu privire la declaratiile de saptamana trecuta care au provocat un conflict diplomatic intre Bucuresti si Budapesta. Tudose a.

Dragnea, despre miscarea pe care o va face Iohannis dupa demisia premierului: Trebuie sa fiu realist si corect... (VIDEO)

Dupa ce si-a demis al doilea guvern intr-un an, PSD se vede pus din nou in situatia de a face o propunere de premier care trebuie sa fie acceptata de presedintele Klaus Iohannis. Asta in .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )