Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa demisioneze din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor

B1 B1,
Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa demisioneze din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor

Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca! Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa demisioneze atat din fruntea partidului cat si de la sefia Camerei Deputatilor, informeaza Digi24. Acest anunt. continuă pe B1

Liviu Dragnea a anuntat ca ordonanta care a permis continuarea relatiei dintre SRI si DNA va fi respinsa in Camera Deputatilor

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni seara ca cel mai probabil ordonanta de urgenta nr. 6/2016 privind masurile de supraveghere tehnica facute in procese penale. Este vorba de documentul care a permis.

Liviu Dragnea anunta ca e dispus sa-si dea demisia, daca i se va cere acest lucru. Cine sunt cei care i se opun?

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa isi dea demisia, daca i se va cere acest lucru. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a facut acest anunt in sedinta la care au participat primarii de sectoare, premierul Viorica Dancila si o.

Liviu Dragnea anunta o remaniere guvernamentala

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ieri, la Antena 3 ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala, in urma unor evaluari, precizand ca este foarte multumit de activitatea premierului Viorica Dancila.

Liviu Dragnea anunta ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat duminica, la Antena 3 ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala, in urma unor evaluari, precizand ca este foarte multumit de activitatea premierului Viorica Dancila.

Ponta: Dosarul privind 10 august este o miza uriasa si explica de ce Liviu Dragnea a nceput atacul mpotriva procurorului general

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la Timisoara, ca dosarul violentelor de la protestul Diasporei din 10 august, din Capitala, reprezinta o miza uriasa care explica de ce Liviu Dragnea a inceput atacul impotriva procurorului general, transmite Agerpres.

O noua fotografie cu Liviu Dragnea si George Maior: Care este povestea din spatele acesteia (FOTO)

In contextul in care Victor Ponta a prezentat o fotografie care ii arata pe Liviu Dragnea, George Maior si Laura Codruta Kovesi participand la acelasi eveniment, pentru a aratat minciuna privind asa zisa.

Teorie incendiara despre impacarea dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea

Catalina Porumbel a prezentat, marti, la Editie speciala, o teorie incendiara legata de impacarea dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Liderul PSD a spus foarte clar ca usa sa este tot timpul.

Gabriela Firea: Chiar este cineva in spatele meu. Liviu Dragnea. Ma convinge zilnic ca una spune si alta face

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vorbeste, la Digi 24, despre conflictul cu Liviu Dragnea. Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari livetext cele mai importante declaratii.

Victor Ponta a publicat o fotografie in care Liviu Dragnea apare alaturi de George Maior si Codruta Kovesi: Trebuie sa terminam definitiv cu aceasta minciuna si ipocrizie(FOTO)

Victor Ponta sustine, intr-o postare pe Facebook, ca lupta lui Liviu Dragnea cu Maior, Kovesi, Soros si statul paralel este o minciuna ridicola. Fostul premier a publicat pe reteaua sociala o.

Victor Ponta a publicat o fotografie in care Liviu Dragnea apare alaturi de George Maior si Codruta Kovesi: `Trebuie sa terminam definitiv cu aceasta minciuna si ipocrizie` (FOTO)

Victor Ponta sustine, intr-o postare pe Facebook, ca lupta lui Liviu Dragnea cu Maior, Kovesi, Soros si statul paralel este o minciuna ridicola. Fostul premier a publicat pe reteaua sociala o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )