Libnet.ro
UNICEF

23:01

Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi. Dragnea: Iohannis e in stare de orice. Stanescu sa demisioneze

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi. Dragnea: Iohannis e in stare de orice. Stanescu sa demisioneze

Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici sunt noile propuneri PSD pentru Ministerul Dezvoltarii si pentru Ministerul Transporturilor. Cei doi au fost votati in unanimitate in CEX. Liderul PSD Liviu Dragnea se asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa accepte noile propuneri ale PSD. in caz contrar, Guvernul va sesiza CCR, sustin surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Cine este Mircea Draghici, noua varianta pentru Ministerul Transporturilor

Mircea Draghici ar putea fi noua propunere a PSD pentru Ministerul Transporturilor, dupa refuzul lui Klaus Iohannis de a o numi pe Olguta Vasilescu. Draghici este trezorier al Partidului National Democrat - este.

Liviu Dragnea NU renunta la Olguta Vasilescu: O sustin in totalitate. Pentru orice functie!

Liviu Dragnea nu renunta la Olguta Vasilescu. Suparat pe presedintele Iohannis pentru ca a numit-o pe aceasta la Ministerul Transporturilor, Dragnea nu se lasa batut. inainte sedintei Cex de miercuri,.

E oficial! PSD ii propune pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici la Dezvoltare si Transporturi

Comitetul Executiv National al PSD a votat, in sedinta de miercuri, 21 noiembrie, propunerile de ministri pentru Dezvoltare si Transporturi. UPDATE - La Ministerul Dezvoltarii a fost propusa Lia Olguta.

Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici au fost votati in unanimitate pentru Dezvoltare si Transporturi. Dragnea: Iohannis e in stare de orice

Ion Mocioalca, presedintele PSD Caras-Severin, si Ciprian Pandea, liderul filialei Calarasi, vor fi destituiti azi de Comitetul Executiv al PSD pentru ca au semnat scrisoarea anti-Dragnea, sustin surse politice pentru Adevarul. Conducerea PSD va mai stabili, de la ora 17. 00, propunerile pentru Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor. Olguta Vasilescu ar putea ramane in afara Guvernului, sustin sursele citate.

SURSE: Planul PSD pentru ca Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici sa ajunga in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis nu a acceptat ca Lia Olguta Vasilescu si Ilan Laufer sa conduca ministerul Transporturilor, respectiv al Dezvoltarii. Mai mult, pentru ca a semnat revocarea Olgutei Vasilescu de la.

Cine e propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor. Ce functie va ocupa Olguta Vasilescu

Mircea Draghici, trezorierul PSD, va fi propus de premierul Dancila pentru Ministerul Transporturilor, sustin surse din PSD pentru Adevarul. Refuzata de Klaus Iohannis la Transporturi, Lia Olguta Vasilescu va prelua Ministerul Dezvoltarii. A fost singura varianta ca Olguta Vasilescu sa ramana in Guvern.

Dragnea, ntrebat daca Olguta Vasilescu este un pericol pentru el: Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD

Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD, a raspuns Liviu Dragnea, ironic, intrebat daca Lia Olguta Vasilescu nu reprezinta un pericol pentru el ca presedinte al partidului.

Mircea Draghici, propus la Ministerul Transporturilor, iar Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

Informatii importante din interiorul sedintei PSD. Mircea Draghici ar fi propunerea pentru Ministerul Transporturilor si Lia Olguta Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii. Liderii PSD s-au reunit de.

PSD a decis: Lia Olguta Vasilescu, propusa la Ministerul Dezvoltarii. Mircea Draghici, la Transporturi

UPDATE: Liderii social-democrati au decis caLia Olguta Vasilescu sa fie propunerea PSD pentruMinisterul Dezvoltarii, iarMircea Draghici pentru Ministerul Transporturi, informeaza B1 TV. Totul.

RASTURNARE DE SITUATIE: PSD o propune pe Olguta Vasilescu vicepremier si ministru al Dezvoltarii. Mircea Draghici ar putea fi noul ministru al Transporturilor

UPDATE: Liderii social-democrati au decis caLia Olguta Vasilescu sa fie propunerea PSD pentruMinisterul Dezvoltarii, iarMircea Draghici pentru Ministerul Transporturi, informeaza B1 TV. PSD vrea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )