Libnet.ro
UNICEF

15:30

Paul Stanescu a demisionat. Anuntul, la scurt timp dupa ce Dancila spunea ca Stanescu nu vrea sa demisioneze

Hotnews Hotnews,
 Paul Stanescu a demisionat. Anuntul, la scurt timp dupa ce Dancila spunea ca Stanescu nu vrea sa demisioneze

Paul Stanescu a demisionat luni din functia de ministru al Dezvolarii si din cea de vicepremier. Demisia sa a fost inregistrata la secretariatul General al Guvernului. Cred, in continuare, ca tara are nevoie de unitate si de guvernare responsabila, spune Stanescu intr-un comunicat de presa. Anuntul demisiei lui Stanescu vine la scurt timp dupa ce premierul spunea ca a avut o discutie cu Paul Stanescu, caruia PSD i-a retras sprijinul politic, iar acesta i-a spus ca nu vrea sa-si dea demisia. continuă pe Hotnews

Paul Stanescu, prima reactie dupa anuntul demisiei: Nu retractez absolut nimic din ce am spus public. Liviu Dragnea nu a indraznit sa imi spuna ca vrea sa puna in discutie pozitia mea in Guvern

Vicepremierul demisionar Paul Stanescu a declarat luni seara, dupa anuntul plecarii sale din Guvern, ca a luat aceasta decizie pentru ca este un om de onoare care nu s-a legat niciodata de functii, dar ca.

Paul Stanescu a DEMISIONAT din Guvern: NU m-am agatat niciodata de vreun scaun! (FOTO)

Vicepremierul Paul Stanescu a demisionat, luni, din Guvern. Stanescu a cedat presiunilor venite din interiorul PSD, chiar daca presedintele Iohannis nu acceptase propunerile de de remaniere avansate de Dragnea.

ALERT Vicepremierul Paul Stanescu a demisionat din Guvern

ACTUALIZARE Paul Stanescu: Tara are nevoie de unitate si de guvernare responsabila. ----- Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii regionale, si-a depus luni demisia din Guvern.

Paul Stanescu a demisionat din Guvern. Nu am urmarit niciun interes personal

Vicepremierul Paul Stanescu a demisionat luni din Guvern. in contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politica, va aduc la cunostinta ca astazi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie.

Paul Stanescu a demisionat din Guvern: Nu m-am agatat niciodata de vreun scaun

Vicepremierul Paul Stanescu a demisionat din Guvern, potrivit unei declaratii remise G4Media. ro.

PSD, prima reactie dupa demisia lui Paul Stanescu: A respectat deciziile statutare ale partidului

Paul Stanescu a demisionat, luni, din functiile de vicepremier si ministru al Dezvoltarii. Primul social-democrat care a reactionat in urma demisiei lui Stanescu este secretarul general al PSD, Codrin.

Paul Stanescu si-a dat demisia din Guvern: Nu m-am agatat niciodata de un scaun. Ce variante are Iohannis

Vicepremierul Paul Stanescu si-a dat demisia din Guvernul Dancila, la cateva ore dupa ce Viorica Dancila declarase ca i-a cerut demisia acestuia, dar social-democratul a refuzat. Presedintele Iohannis are doua variante: ori o numeste pe Olguta Vasilescu in fruntea Ministerului Dezvoltarii, asa cum a propus PSD, ori refuza in continuare sa accepte demisia lui Stanescu si se ajunge la CCR.

Premierul Dancila, despre Paul Stanescu: I-am cerut demisia dar nu vrea sa si-o dea

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca i-a cerut demisia vicepremierului Paul Stanescu din Guvern, insa acesta nu a vrut sa si-o dea. Daca am semnat revocarea, este normal ca vrem schimbarea lui.

Continua scandalul in PSD. Dancila: I-am cerut lui Paul Stanescu sa-si dea demisia. A refuzat

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca a vorbit cu Paul Stanescu sa-si dea demisia din Guvern, dar vicepremierul nu a vrut sa faca acest lucru.

Dancila: Am vorbit cu Paul Stanescu. Dl. vicepremier nu a vrut sa-si dea demisia

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca a avut o discutie cu vicepremierul Paul Stanescu, caruia PSD i-a retras sprijinul politic, iar acesta i-a spus ca nu vrea sa-si dea demisia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )