Libnet.ro
UNICEF

18:45

Petre Daea compara sacrificarea porcilor bolnavi de pesta africana cu Holocaustul de la Auschwitz. MRi ii cere demisia

Adevărul Adevărul,
Petre Daea compara sacrificarea porcilor bolnavi de pesta africana cu Holocaustul de la Auschwitz. MRi ii cere demisia

Miscarea Romania impreuna RO+) i-a cerut miercuri ministrului Agriculturii, Petre Daea, sa demisioneze din functie, dupa ce acesta a spus ca porcii infestati cu pesta porcina africana sunt ucisi ca la Auschwitz. Formatiunea acuza faptul ca este inadmisibil ca un ministru al Guvernului Romaniei sa compare incinerarea porcilor cu Holocaustul. continuă pe Adevărul

Ministrul Petre Daea: Nu exista antidot pentru pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, despre pesta porcina care ameninta fermele din Romania. Nu exista alta solutie. Acest virus care a maturat Europa a.

Petre Daea, comparatie total neinspirata: Porcii acestia toti se incinereaza. Acolo e ca la la Auschwitz / UPDATE Ciolos i cere demisia

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marti seara, la Antena 3, explicand masurile care se iau pentru a izola focarul de pesta porcina africana de la Carniprod Tulcea, unde trebuie sacrificate 45. 000 de animale: Singura metoda este sacrificarea. Porcii toti se incinereaza . ), e o munca extraordinara, acolo este ca la Auschwitz, dom'ne. UPDATE Miscarea Romania impreuna ii cere ministrului Agriculturii, Petre Daea, sa demisioneze de urgenta dupa declaratia incalificabila prin care a comparat incinerarea porcilor cu Holocaustul.

Petre Daea: La Tulcea este ca la Auscwitz! Se ucid porci!

Ministrul agriculturii, Petre Daea, spune ca a fost noaptea in judetul Tulcea, unde in exploatatia comerciala CARNIPROD sunt ucisi zeci de mii de porci. Marti, numarul porcilor ucisi si incinerati din fermele CARNIPROD a depasit 30. Acolo este ca la Auschwitz, a fost comparatia nefericita facuta de ministrul Daea. intr-o parte, porcii sunt ucisi, apoi lesurile lor sunt aruncate pe foc, potrivit agroinfo. ro.

Petre Daea, declaratie nepotrivita, in direct: Porcii se incinereaza, este o munca extraordinara. Acolo este ca la Auschwitz

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a comparat incinerarea porcilor afectati de virusul pestei porcine africane cu uciderea evreilor din lagarul de la Auschwitz, in timpul celui de-al Doilea Razboi.

Petre Daea, suparat pe nori. Ministrul vrea sa cumpere avioane pentru combaterea grindinei

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vrea sa sparga norii de grindina cu avioanele. El a anuntat, luni, ca ministerul pe care il conduce are in vedere achizitia unor escadrile de avioane dotate cu sisteme.

Petre Daea: Ministerul Agriculturii are n programul de investitii achizitionarea de avioane antigrindina

Ministerul Agriculturii are in vedere achizitia unor escadrile de avioane dotate cu sisteme antigrindina, a anuntat luni, la Botosani, ministrul Petre Daea, transmite Agerpres.

Petre Daea, despre disparitia directorului APIA Cluj: Lucrurile se pare ca sunt despre cautarea unui cadavru, nu salvarea unei vieti

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, aduce vesti teribile privind disparitia pe lacul Belis a directorului de la APIA Cluj, Adrian Zaharia. Acesta sustine ca, din ce stie el, misiunea scafandrilor este una de.

Petre Daea, reactie dupa disparitia directorului APIA Cluj: O zi intunecata. O pierdere importanta

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a reactionat dupa ce Adrian Zaharia a disparut pe lacul Belis, in judetul Cluj si spune ca sperantele sa fie gasit in viata sunt aproape nule. O zi grea, o zi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2642 seconds )