Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ponta: Carmen Dan nu trebuie doar sa demisioneze, ci sa raspunda si penal. Dan actionat la ordinele lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
Ponta: Carmen Dan nu trebuie doar sa demisioneze, ci sa raspunda si penal. Dan actionat la ordinele lui Dragnea

Victor Ponta, fost premier si lider al Partidului Pro Romania, a declarat, marti, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, nu ar trebui doar sa-si dea demisia, ci sa raspunda si din punct de vedere penal pentru modul cum a actionat Jandarmeria vineri seara in Piata Victoriei. continuă pe Adevărul

TUDOR CHIRILA, acuzatii grave la adresa ministrului CARMEN DAN: Trebuie sa dea explicatii. Au fost copii, batrani luati cu ambulanta! Sa dezvaluie protocolul dintre oficialii din Minister si cei aflati in teren

Solistul trupei Vama, Tudor Chiril[,critica intr-un mesaj pe Facebook interventia in forta a jandarmeriei la protestele din Piata Victoriei. Cantaretul solicita ministrului de Interne Carmen Dan sa.

Matei Dobrovie (USR): Abuzurile Jandarmeriei trebuie pedepsite! Carmen Dan, demisia!

Jandarmeria Romana s-a transformat in garda unui condamnat penal impotriva cetatenilor pasnici. Dragnea se inspira in mod repetat de la modele politice anti-democratice precum Recep Erdogan in Turcia, care a folosit si el in scop de intimidare gaze lacrimogene, violenta fortelor de ordine si arestari abuzive ale cetatenilor turci. Ministrul de Interne Carmen Dan si conducerea Jandarmeriei trebuie sa-si dea demisia de urgenta, declara deputatul USR Matei Dobrovie.

Carmen Dan: Despre legalitatea actiunilor Jandarmeriei, nu domnul presedinte trebuie sa se pronunte, ci Parchetul Militar (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata ca presedintele Klaus Iohannis nu trebuie sa se pronunte asupra interventiei jandarmilor din Piata Victoriei, Parchetul Militar fiind abilitat sa faca.

VIDEO Carmen Dan si-a parcat masina in fata Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Floreasca, unde opresc ambulantele

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan si-a parcat sambata masina in fata Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Floreasca, acolo unde trebuie sa opreasca ambulantele. Unde incepe si unde se termina nesimtirea acestei femei? Mai are oare vreo limita nesimtirea acestor oameni?, a scris pe Facebook fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu.

Carmen Dan: Am fost ieri la MAI, mi-am interupt concediul, nu inseamna ca am influentat in vreun fel in interventia Jandarmeriei. Replica pentru Iohannis

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata seara, intr-o conferinta de presa, ca vineri si-a intrerupt concediul si s-a aflat la minister pe durata manifestatiei din Piata Victoriei, dar acest lucru nu inseamna ca a intervenit in vreun fel. Invit public sa iasa orice angajat al MAI de la orice nivel care a primit un ordin direct de interventie operativa din partea ministrului Carmen Dan, a declarat ea.

SURSE: Interventia in forta a jandarmilor in Piata Victoriei, COORDONATA de CARMEN DAN

Interventia in forta a jandarmilor la protestul de vineri seara, din Piata Victoriei, a fost coordonata de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, potrivit unor surse, citate de Stiripesurse. ro. in.

Ministrul Carmen Dan a numit un nou sef interimar la Jandarmeria Romana - Ionut Sindile, prim-adjunct al inspectorului general

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a numit marti, cu o zi inaintea expirarii interimatului lui Sebastian Cucos, un nou sef la Jandarmeria Romana - Ionut Sindile, prim-adjunct al inspectorului general si sef al Statului Major al Jandarmeriei Romane, scrie G4Media.

Institutul pentru Politici Publice cere DNA sa investigheze potentialele abuzuri ale ministrului Carmen Dan n cazul interventiei violente a jandarmilor din Piata Victoriei

Institutul pentru Politici Publice IPP) solicita DNA sa se sesizeze cu privire la rolul ministrului de Interne, Carmen Dan, in violentele jandarmilor la protestul din 10 August si sa investigheze potentialele sale abuzuri. De asemenea, ONG-ul acuza ca exista un interes pentru ascunderea numarului real al victimelor interventiei Jandarmeriei, pentru ca exista mai multe victime carora nu le-au fost luate declaratii la spital de catre politisti.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ar putea da explicatii in Parlament dupa violentele din Piata Victoriei

Carmen Dan ar putea fi chemata saptamana viitoare pentru explicatii in fata Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor. Sefii Jandarmeriei ar putea fi si ei audiati in legatura cu violentele de.

Procurorul militar care a fost vineri in Piata Victoriei o contrazice pe Carmen Dan: NU am supravegheat interventia jandarmilor! (FOTO)

Scandalul legat de prezenta sau absenta procurorilor militari la protestul de vineri din Piata Victoriei capata proportii. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca Jandarmeria si-a coordonat interventia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )