Libnet.ro
UNICEF

10:31

Premierul Viorica Dancila isi prezinta luni bilantul, la sase luni de guvernare

Adevărul Adevărul,
Premierul Viorica Dancila isi prezinta luni bilantul, la sase luni de guvernare

Premierul Viorica Dancila isi prezinta luni, la Palatul Victoria, bilantul la sase luni de guvernare. Mandatul celui de-al treilea premier al majoritatii PSD-ALDE in decurs de un an si jumatate a fost marcat de critici atat din partea opozitiei, cat si din partea romanilor, care au iesit in strada sa protesteze, in timp ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut de mai multe ori sa demisioneze. continuă pe Adevărul

Premierul Viorica Dancila isi prezinta bilantul

ACTUALIZARE: Veniturile la bugetul de stat au crescut Veniturile la bugetul de stat au crescut, fiind mai mari in primele sase luni ale acestui an cu 12% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat, astazi, la Palatul Victoria, premierul Viorica Dancila, care prezinta bilantul la sase luni de guvernare, transmite Agerpres.

6! Viorica Dancila prezinta luni BILANTUL la sase luni de guvernare. Mesajul transmis in avans de Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila prezinta luni, la Palatul Victoria, incepand cu ora 14. 00, bilantul Executivului la sase luni de la preluarea guvernarii, potrivit Mediafax. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat.

Premierul Viorica Dancila, despre plangerea penala a lui Orban: A fost greu de acceptat. Sunt nevinovata

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, referitor la plangerea penala facuta de liderul PNL, Ludovic Orban, pentru inalta tradare, ca i-a fost greu sa inteleaga o astfel de actiune. A fost greu.

Viorica Dancila si-a facut bilantul promisiunilor electorale. Cel mai important proiect finalizat, un bazin de inot

Premierul Viorica Dancila si-a prezentat luni bilantul la jumatate de an de guvernare, intr-o insiruire citita rapid de promisiuni din campanie, masuri care au produs haos, dar pe care le-a expus ca fiind benefice pentru romani si economie, precum si.

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila despre evaluarea ministrilor

Premierul Viorica Dancila a facut precizari cu privire la o eventuala remaniere guvernamentala. Nu am facut inca o evaluare a ministrilor, a spus Viorica Dancila, luni seara, la Antena.

Premierul Viorica Dancila, explicatie pentru gafele comise de la inceputul mandatului: Sunt om si omul este supus greselii. Este o presiune uriasa

Premierul Viorica Dancila sustine ca presiunea uriasa care exista asupra sa este motivul greselilor pe care le-a facut de la inceputul mandatului. Sunt om si omul este supus greselii. Este.

DOCUMENT Viorica Dancila, bilant la sase luni de la venirea la Palatul Victoria. Ce arata cifrele Guvernului

Premierul Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul Executivului la sase luni de la guvernare, spunand ca veniturile la buget in semestrul I al anului 2018 au fost de 132 miliarde lei, mai mari cu 12% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2017, cand veniturile au fost de 117,2 miliarde lei.

Viorica Dancila vorbeste despre cel mai mare esec al mandatului de prim-ministru: Nu am reusit sa...

Premierul Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul primelor sase luni de mandat. Prim-ministrul lui Liviu Dragnea a citit de pe foaie principalele realizari ale guvernului. Economia duduie si romanii traiesc di.

Siegfried Muresan DESFIINTEAZA bilantul prezentat de Viorica Dancila: INFLATIE-RECORD, ATACURI la adresa justitiei, prestatii RIDICOLE pe plan extern

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan reactioneaza dupa ce Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul Executivului la sase luni de la preluarea guvernarii. Prim-ministrul Viorica Dancila a prezent.

Viorica Dancila, despre cea mai importanta realizare ca premier: Am reusit sa fac o echipa

Premierul Viorica Dancila a declarat luni seara la Sinteza zilei ca a avut o foaie de parcurs in care a trebuit sa se incadreze si se bucura ca a reusit asta, in primele sase luni de.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3307 seconds )