Libnet.ro
UNICEF

11:01

Prima reactie din PSD dupa ce premierul a declarat ca nu mai doreste sa mai lucreze cu ministrul de Interne Carmen Dan

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD dupa ce premierul a declarat ca nu mai doreste sa mai lucreze cu ministrul de Interne Carmen Dan

Ministrul Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze, a declarat, la RFI, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. El considera ca premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne trebuie sa discute. continuă pe Antena3

Liderii PSD se reunesc in prima sedinta din acest an

Liderii PSD se reunesc, astazi, in prima sedinta din acest an, printre subiectele care ar putea fi discutate in Comitetul Executiv National fiind restructurarea Guvernului, convocarea unui congres extraordinar si modificarea Statutului PSD.

Alina Mungiu-Pippidi, despre criza din PSD: Mai recruteaza iarasi serviciile pe aia cu dosar daca vine vreun impas si facem un nou UNPR

Politologul Alina Mungiu-Pippidi analizeaza intr-un editorial criza interna din PSD in incercarea de a raspunde intrebarii daca asa numitul partidul bunei guvernari din aceast.

Secretarii de stat - motiv de tensiuni intre Liviu Dragnea si mai multi baroni din PSD

Zeci de posturi de secretari de stat sunt ravnite de baronii locali din PSD, care au asteptat zadarnic cateva luni o remaniere la acest nivel. Cativa dintre liderii judeteni ai partidului sunt iritati de faptul ca Liviu Dragnea, cel care a numit personal zeci de secretari de stat - multi dintre ei din Teleorman - nu e de acord cu schimbarea acestora, potrivit mai multor surse din partid.

Victor Ponta, despre scandalul din PSD: Filmul de azi l-am vazut de atatea ori, incat simt doar mahnire si dezamagire

Fostul premier Victor Ponta a postat pe contul de Facebook un mesaj in care vorbeste despre noul scandal din PSD. Multi oameni de buna credinta ma intreaba de ce nu ma pronunt public despre ceea ce se.

Prima reactie a mamei copiilor agresati de un politist pedofil: Politia Romana trebuie sa faca ceva (VIDEO)

Mama celor doi minori agresati in liftul unui bloc din Drumul Taberei s-a declarat socata de faptul ca faptasul este chiar un agent de politie la Brigada Rutiera. Aceasta a cerut autoritatilor competente.

Femeile din PSD SAR LA GATUL lui Tudose: S-a incercat UMILIREA doamnei...

Premierul Mihai Tudose a reusit sa infurie organizatia de Femei a PSD. Europarlamentarul Viorica Dancila a declarat, joi, ca PSD-istele sunt suparare pe Tudose din cauza scandalului purtat cu ministrul.

Cine e omul din PSD pentru care Mihai Tudose si-ar da imediat demisia din Guvern. Am venit impreuna, plecam impreuna

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca ar fi in stare sa-si dea demisia din Guvern daca unul dintre vicepremierii sai, cu care se stie de aproape 20 de ani, ar fi fortat sa.

Surse. Trei nume mari din PSD se lupta pentru sefia MAI, desi Carmen Dan refuza sa plece. Cum poate scapa Tudose de ministrul de Interne

Ministrul de Interne, Carmen Dan, refuza sa demisioneze, dar trei lideri importanti din PSD se lupta deja pentru sefia MAI: Claudiu Manda, Adrian Tutuianu si Gabriel Vlase. Premierul Mihai Tudose are doua variante: fie o revoca pe Carmen Dan, fie asteapta decizia Comitetului Executiv al PSD, programat la sfarsitul lunii. De partea cealalta, Liviu Dragnea este in turneu prin tara pentru a-si asigura sprijinul baronilor mici si mijlocii.

Radu Tudor: Antena 3, audienta uriasa cu Tudose invitat! Semnal important pentru taberele din PSD

Audienta emisiunii Sinteza zilei' in ziua de 10 ianuarie cand Mihai Gadea l-a avut invitat pe premierul Mihai Tudose a fost absolut uriasa, arata Radu Tudor intr-o postare.

Codrin Stefanescu presedinte! Victor Ponta, ironii la adresa fostilor colegi din PSD. Nici pe Iohannis nu l-a iertat (VIDEO)

Problema noastra este ca nu avem nici guvernare, nici vreun presedinte care sa dea in branci cu munca, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV. Fostul premier a mai sustinut ca Liviu Dragnea va candida.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )