Libnet.ro
UNICEF

13:00

Receptie de Ziua Europei la Cotroceni. Liviu Dragnea, premierul Dancila si ministrii vor fi prezenti. Tariceanu a anuntat ca nu va merge

Adevărul Adevărul,
Receptie de Ziua Europei la Cotroceni. Liviu Dragnea, premierul Dancila si ministrii vor fi prezenti. Tariceanu a anuntat ca nu va merge

Receptia de Ziua Europei oferita de Administratia Prezidentiala are loc miercuri, la Cotroceni, in contextul disputelor intre Guvern si presedintele Klaus Iohannis, care i-a cerut de doua ori premierului Viorica Dancila sa demisioneze, pentru a face loc unor oameni responsabili si competenti. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Viorica Dancila nu va demisiona. Nu putem sa schimbam premierul de cate ori este nemultumit presedintele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca premierul Viorica Dancila nu va demisiona. Doamna prim-ministru Dancila nu poate demisiona pentru ca il deranjeaza pe presedintele Iohannis intr-un.

Iohannis, fata in fata cu Dragnea si Dancila, la receptia de Ziua Europei (FOTO)

Ziua Europei este marcata miercuri printr-o receptie organizata la Palatul Cotroceni. La eveniment participa, printre altii, presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila, acesata.

Liviu Dragnea, cu mana in buzunar in fata Patriarhului Daniel, la receptia de Ziua Europei (FOTO, VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila, au fost prezenti miercuri la receptia de la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Europei. cei doi s-au aflat pentru prima data fata.

Premierul, alaturi de Presedinte la Ziua Europei

Premierul Viorica Dancila, primarul Capitalei, Gabriela Firea, primarii de sectoare, dar si cativa dintre ministri se afla, la aceasta ora, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru receptia de Ziua Europei.

Liviu Dragnea explica vizita in Israel

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, explica intr-un raport dat publicitatii, astazi, detaliile vizitei pe care a facut-o in Israel alaturi de premierul Viorica Dancila in 25 si 26 aprilie, care a generat un conflict cu presedintele Klaus Iohannis, informeaza News. ro.

Dragnea si Dancila au DECIS: Se schimba DATA la care se vor plati pensiile

PSD mai da o lovitura pensionarilor. Liviu Dragnea, Viorica Dancila, Lia Olguta Vasilescu si ai lor au decis schimbarea datei la care este virata pensia. Astfel, conducerea PSd a decis ca toate pensiile sa.

Liviu Dragnea, replica pentru Iohannis: Ce face presedintele de o perioada de timp poate intalni elementele unui atac la siguranta nationala

Liviu Dragnea a venit cu replica luni seara dupa ce, intr-o declaratie de presa, presedintele Klaus Iohannis a cerut pentru a doua oara demisia premierului Dancila si a creat politica economica si fiscala a .

Ciolos, de ziua Europei:Dialogurile la mici si bere sunt bune, dar nu suficiente, pentru ca ne tin in logica celor care cer si a celor care dau

Dacian Ciolos a scris, miercuri, pe Facebook un mesaj de ziua Europei prin care a declarat ca politica ar trebui sa insemne mai mult dialog cu oamenii si ca discutiile la mici si bere sunt bune, dar parca nu suficiente. Acesta a adaugat ca cea mai buna modalitate de a sarbatori ziua Europei este sa ne gandim la ce avem de facut pentru Romania si a anuntat, astfel, lansarea unui proiect de consultare nationala al Platformei Romania 100.

VIDEO Ziua Europei, transformata in zi electorala de liberali. Ce discursuri au tinut fruntasii PL

Mai multi membri si simpatizanti ai Partidului Liberal au marcat miercuri, 9 mai, Ziua Europei. Pe langa discursuri proeuropene, sarbatoarea nu a trecut fara ca fruntasii formatiunii, Mihai Ghimpu si Dorin Chirtoaca, sa critice guvernarea, iar Valeriu Munteanu a transmis mesaje de promovare a candidaturii sale la functia de primar de Chisinau.

VIDEO Un steag UE urias, desfasurat de Ziua Europei, la Bucuresti: Nu vrem sa fim condusi de hoti, vrem democratie solida si stat de drept!

Un steag de peste 10 metri a fost desfasurat, miercuri, la ora 15. 00, in fata sediului Reprezentantei Comisiei Europene in Romania din Bucuresti, ca gest simbolic de Ziua Europei, in semn ca romanii sustin si promoveaza valorile europene, justitia independenta si valorile democratice. Potrivit unuia dintre organizatori, desfasurarea acestui steag vine cu mesajul ca nu vrem sa fim condusi de hoti, vrem democratie solida si stat de drept!.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )