Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tariceanu: Dosarul Microsoft nu e singurul esec care face sa se cutremure DNA. Nu spun ca in Romania nu e coruptie, dar sa nu umflam balonul

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: Dosarul Microsoft nu e singurul esec care face sa se cutremure DNA. Nu spun ca in Romania nu e coruptie, dar sa nu umflam balonul

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata ca nu are suficiente date pentru a spune daca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, trebuie sa demisioneze, dar sub nicio forma decizia aceasta nu este in Parlament. El mai spune ca prescrierea faptelor din dosarul Microsoft nu reprezinta singurul esec care face sa se cutremure DNA. continuă pe Adevărul

Tariceanu: Dosarul Microsoft nu e singurul esec care face sa se cutremure DNA. Nu spun ca in Romania nu e coruptie, dar nu stiu daca e cazul sa umflam balonul asa tare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata ca nu are suficiente date pentru a spune daca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, trebuie sa demisioneze, dar sub nicio forma decizia aceasta nu este in Parlament. El mai spune ca prescrierea faptelor din dosarul Microsoft nu reprezeinta singurul esec care face sa se cutremure DNA.

Tariceanu: Nu spun ca in Romania nu e CORUPTIE, dar SA NU UMFLAM BALONUL!

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca nu neaga faptul ca in Romania este coruptie, dar nu e cazul sa umflam balonul asa de tare. Sa stiti ca dosarul Microsoft nu e singurul esec care face sa.

O a doua sufragerie a lui Oprea: Cum arata vila in care s-a aranjat dosarul Microsoft

Jurnalistul Dan Andronic a facut noi dezvaluiri despre dosarul Microsoft si modul in care Dinu Pescariu a ajuns sa aiba acces la sefa DNA Laura Kovesi. Dan Andronic afirma ca Dinu Pescariu s-a intalnit .

DNA mai da o LOVITURA! Doua PERSOANJE IMPORTANTE, cu legaturi in DOSARUL MICROSOFT, trimise in judecata

DNA mai da o lovitura de proportii. Unul din martorii importanti in acuzarea fostului primar Gheorghe Stefan in dosarul Microsoft, afaceristul Decebal Draghis, si avocata Luminita Mazilu au fost trimisi i.

Laura Codruta Kovesi despre dosarul Microsoft: Dincolo de rechizitorii, ramane intrebarea ce au facut celelalte institutii in 9 ani, pana la sesizarea DNA

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, miercuri, referindu-se la dosarul Microsoft, in care sapte fosti ministri au scapat de acuzatii dupa ce faptele s-au prescris, ca, dincolo de faptul ca in acest dosar procurorii au facut patru rechizitorii si au trimis in judecata mai multe persoane, ramane intrebarea de ce DNA a fost sesizata la noua ani de la comiterea faptelor.

Dosarul Microsoft: licentele pentru scoli au fost cumparate degeaba

Dosarul Microsoft va fi o pata neagra in istoria DNA si a luptei anticoruptie in Romania. Ultimele precizari arata ca unele licente au fost cumparate fara sa fie nevoie de ele. Licentele de Windows achizitionate de Guvernul Romaniei au fost ilegale, deoarece computerele aveau deja sisteme de operare, conform rechizitoriului DNA. Pe 9 februarie, Directia [].

Tariceanu, o noua dezvaluire despre DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Sinaia, referindu-se la dosarul Microsoft, ca acesta nu este singurul esec al DNA care face institutia sa se cutremure, el vorbind si.

Legatura Laurei Codruta Kovesi cu Dinu Pescariu si cu denunturile din Dosarul Microsoft

Modul in care procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi incearca sa scape de raspunderea prescrier.

VESTE TRISTA pentru teatrul romanesc: ACTRITA CELEBRA infestata cu VIRUSUL care face ravagii

Clipe de cosmar pentru fosta partenera de viata a actorului Iurie Darie, cauzate de probleme serioase de sanatate. Anca Pandrea a ajuns de urgenta la spital vineri din cauza virusului gripal care a facut.

VESTE TRISTA pentru teatrul romanesc: ACTRITA CELEBRA infestata cu VIRUSUL care face ravagii!

Clipe de cosmar pentru fosta partenera de viata a actorului Iurie Darie, cauzate de probleme serioase de sanatate. Anca Pandrea a ajuns de urgenta la spital vineri din cauza virusului gripal care a facut.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )