Libnet.ro
UNICEF

15:17

Traian Basescu: Va rog, plecati de la Palatul Victoria, Doamna Dancila !

B1 B1,
Traian Basescu: Va rog, plecati de la Palatul Victoria, Doamna Dancila !

Fostul presedinte Traian Basescu a facut un apel catre premierul Viorica Dancila sa demisioneze din fruntea Guvernului pentru ca duce tara in penibil prin gafele pe care le face in plan extern. Traian. continuă pe B1

Basescu ii cere lui Dancila sa plece de la Palatul Victoria: Nu intelege valul de penibil cu care acopera tara

Senatorul Traian Basescu o roaga pe Viorica Dancila sa plece din functia de prim-ministru, precizand ca aceasta nu intelege valul de penibil cu care acopera tara in relatiile externe, conform Agerpres .

Traian Basescu, catre Petre Daea: Mars afara din Guvernul Romaniei, clown nenorocit

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, ca un ministru care pune semnul egal intre incinerarea porcilor si incinerarea a milioane de evrei la Auschwitz nu poate fi decat o rusine. Mars afara din Guvernul Romaniei, clown nenorocit, este mesajul pe care i l-a transmis Traian Basescu lui Petre Daea.

Traian Basescu, catre Petre Daea: Mars afara din Guvernul Romaniei, clovn nenorocit

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, ca un ministru care pune semnul egal intre incinerarea porcilor si uciderea a milioane de evrei la Auschwitz nu poate fi decat o rusine. Mars afara din Guvernul Romaniei, clovn nenorocit, este mesajul pe care i l-a transmis Traian Basescu lui Petre Daea.

Traian Basescu, DEZVALUIRI in plina epidemie de pesta porcina: Cat de ticalos poate fi acest specimen de clown ajuns ministru! El stia...

Traian Basescu lanseaza noi critici la adresa Guvernului si a ministrului Agriculturii Petre Daea, in contextul comparatiei pe care acesta a facut-o intre incinerarea porcilor bolnavi de pesta porcina africana.

Traian Basescu, catre Petre Daea: Mars afara din Guvernul Romaniei. Sa nu mai iesi din casa de rusine toata viata ta

Fostul presedinte Traian Basescu l-a criticat, joi, pe Facebook, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustinand ca este o rusine pentru natiune, titlul postarii fiind Mars afara din Guvern,.

Traian Basescu, reactie extrem de dura dupa gafa lui Petre Daea: Mars afara! Sa nu mai iesi din casa de rusine toata viata ta, rebut uman ce esti

Fostul presedinte Traian Basescu reactioneaza dur intr-o postare pe Facebook dupa ce ministrul Agriculturii Petre Daea a comparat incinerarea porcilor bolnavi de pesta porcina africana cu uciderea evreilor in la.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )