Libnet.ro
UNICEF

09:45

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis dupa ce acesta i-a cerut demisia: Viata merge inainte

B1 B1,
Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis dupa ce acesta i-a cerut demisia: Viata merge inainte

Premierul Viorica Dancila i-a transmis luni un mesaj presedintelui Klaus Iohannis care i-a cerut saptamana trecuta sa demisioneze de la conducerea Guvernului. Prezenta in cadrul unei emisiuni televizat. continuă pe B1

Crin Antonescu, diagnostic grav pentru Klaus Iohannis

Crin Antonescu, in anul 2014, in doua interviuri diferite, il caracterizeaza cu aceeasi fraza pe Klaus Iohannis. Fostul presedinte PNL spunea, intr-un interviu pentru Gandul. info, ca presedintele Romaniei.

Avion fantoma pentru Klaus Iohannis si Viorica Dancila

In Romania, primii oameni din stat nu au la dispozitie o aeronava cu care sa se deplaseze in strainatate. Avionul demnitrarilor a ramas la stadiul de proiect dupa ce ultimul a fost vandut.

Viorica Dancila a plecat de la Guvern. Nicio reactie dupa bomba lui Iohannis (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a parasit Palatul Victoria in jurul orei 13:30 fara nicio reactie dupa ce inainte cu doua ore presedintele Klaus Iohannis ii solicitase public demisia afirmand ca nu face fata.

Viorica Dancila a plecat de la Guvern. Nicio reactie dupa bomba lui Iohannis. Unde a fost premierul (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au mers la ambasada Chinei pentru a participa la un dejun, apoi premierul a revenit la Palatul Victoria. Liviu Dragnea si Vasilica Dancila au.

FOTO Protest in Piata Victoriei, in sprijinul solicitarii formulate de Klaus Iohannis: Cerem demisia incompetentei VV Dancila!

Aproape 150 de persoane sunt prezente in aceasta seara in Piata Victoriei la protestul organizat in sprijinul cererii presedintelui Klaus Iohannis prin care acesta i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila.

Protest in Piata Victoriei, in sprijinul solicitarii formulate de Klaus Iohannis: Cerem demisia incompetentei VV Dancila!

Aproape 150 de persoane sunt prezente in aceasta seara in Piata Victoriei la protestul organizat in sprijinul cererii presedintelui Klaus Iohannis prin care acesta i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila.

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca astazi cu premierul Viorica Dancila, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a avut discutii cu guvernatorul si cu prim-viceguvernatorul BNR, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala. Seful statului a mai afirmat ca vineri o va intreba pe Viorica Dancila in ce calitate a plecat in Israel, fara sa sufle o vorba si sa ii dea macar un telefon, din politete.

Viorica Dancila incalca legea si refuza sa se intalneasca cu presedintele Klaus Iohannis

Intalnirea intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila care urma sa aiba loc vineri, la ora 11. 00, a fost anulata, dupa ce premierul a refuzat sa mearga la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres .

Viorica Dancila, despre demisia solicitata de presedintele Klaus Iohannis: Viata merge inainte

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni seara, cu privire la faptul ca presedintelui Klaus Iohannis i-a cerut demisia, ca pentru ea viata merge inainte. Pentru mine, viata merge inainte si duc mai.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului. Ce (n-)a facut Viorica Dancila

In declaratia de presa sustinuta la ora 11:00, Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca retrage increderea acordata guvernului condus de Viorica Dancila. in ultimele zile, un conflict din ce in ce mai puternic s-a conturat intre Klaus Iohannis si guvernul condus de Viorica Dancila, ecuatie din care Liviu Dragnea nu lipseste, asa cum te asteptai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )