Libnet.ro
UNICEF

13:30

Curatenia de primavara din PNL, subminata din interior. PNL Bucuresti, alaturi de liberalii care au facut blat cu PSD

Adevărul Adevărul,
Curatenia de primavara din PNL, subminata din interior. PNL Bucuresti, alaturi de liberalii care au facut blat cu PSD

Decizia presedintelui PNL Ludovic Orban de a propune demiterea conducerii PNL Sector 3, in frunte cu Florin Alexe, ca urmare a blaturilor repetate cu primarul PSD Robert Negoita, a fost criticata intens in organizatia PNL Bucuresti, condusa de Cristian Busoi, unul dintre rivalii lui Orban. De altfel, pe grupurile de WhatsApp ale PNL Bucuresti circula o petitie online de sustinere a lui Alexe si a intregii conduceri pentru revenirea in functii. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre excluderile din PNL: Au fost prezentati ca reprezentand PNL, avand pozitii total contrare deciziilor PNL

S-a luat decizia sa fie exclusi din PNL Daniel Zamfir, dar si oameni cu vechime in partid, Corneliu Dobritoiu si Petre Roman. Ludovic Orban, presedintele PNL, a explicat de ce s-au luat aceste.

A fost dat afara din PNL. Care e motivul real al excluderii sale

PNL Sector 6 a informat vineri ca, prin efectul statutului partidului, Corneliu Dobritoiu si-a pierdut calitatea de membru PNL, in momentul condamnarii sale definitive, respectiv in 2016. Avand in vedere.

Adriana Saftoiu, mesaj dur pentru Ludovic Orban dupa excluderea lui Daniel Zamfir din PNL: Ludovic, puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter!

PNL e in fierbare dupa excluderea senatorului Daniel Zamfir din partid. Dupa ce Alina Gorghiu a criticat decizia conducerii liberale, un alt nume sonor face acelasi lucru. Este vorba despre Adriana Saftoiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )