Libnet.ro
UNICEF

21:15

Daniel Constantin: Tariceanu il va trada pe Dragnea. Liderul ALDE are cel mai urat caracter. Am inceput ofensiva. Cei care vor veni la noi vor avea de castigat

Adevărul Adevărul,
Daniel Constantin: Tariceanu il va trada pe Dragnea. Liderul ALDE are cel mai urat caracter. Am inceput ofensiva. Cei care vor veni la noi vor avea de castigat

Daniel Constantin, liderul partidului Pro Romania, a vorbit, la Adevarul Live, despre sansele unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Dancila, in conditiile in care doi parlamentari de la PSD au trecut zilele trecute la Pro Romania, iar transferurile par sa nu se opreasca aici. continuă pe Adevărul

Daniel Constantin: Tariceanu il va trada pe Dragnea. Liderul ALDE are cel mai urat caracter. La motiunea de cenzura a PNL, noi vom tine la cateva principii

Daniel Constantin, liderul partidului Pro Romania, a vorbit, la Adevarul Live, despre sansele unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Dancila, in conditiile in care doi parlamentari de la PSD au trecut zilele trecute la Pro Romania, iar transferurile par sa nu se opreasca aici.

Daniel Constantin, la Adevarul Live, de la ora 13.00. Cati parlamentari de la PSD va mai rupe Pro Romania? Va pune umarul la demiterea Guvernului Dancila?

Daniel Constantin, liderul partidului Pro Romania, va vorbi, de la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre sansele unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Dancila, in conditiile in care doi parlamentari de la PSD au trecut zilele trecute la Pro Romania, iar transferurile par sa nu se opreasca aici.

Daniel Constantin, audiat la Directia Nationala Anticoruptie in calitate de martor

Deputatul Daniel Constantin s-a prezentat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, el sustinand ca a fost citat in calitate de martor intr-un dosar ce priveste fapte de pe vremea cand era ministrul Agriculturii.

Daniel Constantin, audiat la DNA intr-un dosar de pe vremea cand eram ministru al Agriculturii

Deputatul Daniel Constantin a ajuns, marti, la DNA. El a declarat ca a fost citat ca martor intr-un dosar ce prevede fapte comise pe vremea in timpul mandatului sau de ministru al Agriculturii. Am fost citat tel.

Daniel Constantin, la DNA: Am fost citat ca martor ntr-un dosar de pe vremea cnd eram ministru al Agriculturii

Deputatul Daniel Constantin s-a prezentat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, el sustinand ca a fost citat in calitate de martor intr-un dosar care priveste fapte comise in timpul mandatului sau de ministru al Agriculturii, informeaza Agerpres.

Fostul ministru al Agriculturii Daniel Constantin, la DNA

Fostul ministru al Agriculturii, Daniel Conastantin, a fost chemat in aceasta dimineata la DNA. Deputatul Daniel Constantin a sustinut ca a fost citat in calitate de martor intr-un dosar. Stire in curs.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )