Libnet.ro
UNICEF

16:31

Olguta Vasilescu, despre demiterea lui Tudorel Toader: Suntem intr-un proces de evaluare. in anumite zone se simte nevoie de schimbare

B1 B1,
Olguta Vasilescu, despre demiterea lui Tudorel Toader: Suntem intr-un proces de evaluare. in anumite zone se simte nevoie de schimbare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat joi seara ca nu a auzit vreo discutie in Guvern sau in interiorul PSD despre remanierea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, din Executivul. continuă pe B1

Olguta Vasilescu, despre motivele demisiei lui Valentin Popa: Cand vii cu o OUG cu 3 saptamani inainte de inceperea scolii, bulveresezi invatamantul

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pare sa stie de ce a demisionat Valentin Popa de la conducerea Ministerului Educatiei. Vasilescu a afirmat, joi seara, ca ordonanta de urgenta care a dus, in cele din .

Olguta Vasilescu, despre noua Lege a pensiilor: Patronii risca PUSCARIA daca nu vireaza contributiile angajatilor. Ministrul NU SPUNE NIMIC despre companiile de STAT care nu platesc aceste contributii

Lia Olguta Vasilescu anunta modificari importante la noua Lege a pensiilor. Ministrul Muncii a declarat, joi seara, ca au fost introduse mai multe amendamente in proiectul de act normativ, care va intra in.

Lia Olguta Vasilescu, dezvaluiri despre cum a fost filata: Patru masini si 12 oameni ma urmareau!

Lia Olguta Vasilescu a vorbit luni seara la Sinteza zilei despre cum a fost filata. Ministrul Muncii sustine ca a fost interceptat o perioada indelungata intr-un dosar in care nu avea nicio.

Cum incearca Olguta Vasilescu sa ii pacaleasca inca o data pe romani: Lucram la un OUG prin care sa creasca salariul minim la 2.050 de lei, din ianuarie 2019

Lia Olguta Vasilescu a vorbit, luni seara, despre cresterea salariului minim. Ministrul Muncii a afirmat ca s-a inceput contabilizarea salariului minim net in euro. Dupa ce vom finaliza acest ciclu de.

Olguta Vasilescu se plange ca a fost FILATA ani de zile: Cu cat au costat interceptarile, cate scoli as fi putut construi in Craiova?

Lia Olguta Vasilescu a vorbit luni despre cum a fost filata. Ministrul Muncii a afirmat ca este convinsa ca este interceptata in continuare, acuzand ca a fost interceptata in mai multe dosare in perioada.

Tariceanu sustine ca nu a discutat cu Dragnea despre schimbarea ministrului Justitiei: Tudorel Toader este pe un post care apartine PSD, deci chestiunea este clara

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, neaga faptul ca ar fi discutat cu ldierul PSD, Liviu Dragnea, despre remanierea ministrului Justitiei, si spune ca Tudorel Toader detine un.

Dragnea il ameninta voalat pe Tudorel Toader: Ce spune liderul PSD despre evaluarea activitatii ministrului Justitiei (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre evaluarea activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, despre care presa a scris in repetate randuri ca ar refuza sa-si.

Olguta Vasilescu promite cresterea salariului minim din 2019. Angajatorii spun ca nu sunt pregatiti

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca va creste salariul minim pe economie din 2019, gradual, cu cate 150 de lei in fiecare an pana in 2021, masura pe care angajatorii spun ca nu o pot sustine, cu atat mai mult cu cat propunerea vine cu numai trei luni inainte de finalul anului, si nu au prins cresterea in bugetele lor.

Olguta Vasilescu confirma cresterea salariului minim din 2019

Executivul lucreaza la o hotarare de guvern, care vizeaza cresterea graduala a salariului minim pe economie incepand cu ianuarie 2019, a afirmat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Lia Olguta Vasilescu sustine ca are informatii potrivit carora va fi din nou citata la DNA pentru ca nu a asfaltat o strada: Toata presa o sa vina sa vada corupta de la PSD

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca are informatii potrivit carora va fi din nou citata la DNA pentru a da declaratii intr-un dosar in care a fost reclamata ca nu a asfaltat o strada, ea spunand ca are astfel de informatii de la un procuror care i-a spus ca mai are niste dosare in lucru, printre care si asta. in acest context, Vasilescu a spus ca toate spetele sunt absolut idioate.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )