Libnet.ro
UNICEF

22:01

Orban, dupa infrangerea UMILITOARE din Parlament: E rezultatul SLUGARNICIEI! Dancila nici NU STIE SA CITEASCA!

B1 B1,
Orban, dupa infrangerea UMILITOARE din Parlament: E rezultatul SLUGARNICIEI! Dancila nici NU STIE SA CITEASCA!

Motiunea de cenzuraa picat, miercuri, in Parlament. 233 de voturi erau necesare pentru demiterea Guvernului, dar motiunea nu a primit decat 166. Ludovic Orban, liderul PNL, nu vede insa vinovata slaba. continuă pe B1

Dan Barna despre modificarea regulamentului: Liviu Dragnea vrea sa ne scoata din Parlament, la propriu

Liderul USR, Dan Barna, spune ca modificarile la Regulamentul Camerei deputatilor urmaresc scoaterea la propriu din Parlament a deputatilor USR, scrie news. ro.

Decizii dure dupa haosul din Parlament. Au fost sporite masurile de securitate

Masurile de securitate si protectie in Palatul Parlamentului au fost sporite. Dupa scandalul cu protestatarii USR de saptamana trecuta, s-a decis infiintarea unor compartimente care sa se ocupe special de.

Eugen Nicolicea, jigniri pentru jurnalistii din Parlament: Stati tolaniti aici ca la autogara

Dupa ce au fost umiliti dimineata cand li s-a interzis sa foloseasca lifturile de la Parlament sub pretext ca acesta sunt exclusiv pentru uzul parlamentarilor, jurnalistii au fost supusi si la jignirile.

USR acuza un abuz, ca urmare a protestului din parlament de saptamna trecuta: Liderul deputatilor PSD a propus o sanctionare colectiva - USR sa nu mai aiba invitati n Parlament

Liderul deputatilor USR Claudiu Nasui a declarat, luni, ca cei de la PSD au propus in Biroul permanent - conducerea Camerei Deputatilor - instituirea unei pedepse colective impotriva grupului Uniunii Salvati Romania astfel incat acesta sa nu mai aiba voie sa invite cetateni in Parlament, iar decizia conducerii Camerei a fost amanata pentru marti, transmite Agerpres.

DECIZIE RADICALA la CM 2018: Ce sanctiuni ar urma sa primeasca jucatorii elvetieni Xhaka si Shaqiri, dupa controversatul gest din partida cu Serbia (VIDEO)

Cele doua staruri ale nationalei Elvetiei de fotbal, Granit Xhaka si Xherdan Shaqiri, ar putea rata ultimul meci din grupe al echipei lor la Campionatul Mondial din Rusia, in care se va decide calificarea in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )