Libnet.ro
UNICEF

16:15

PNL a inceput curatenia de primavara. Cine il critica pe Ludovic Orban si ce lideri ar mai putea ramane fara functii

Adevărul Adevărul,
PNL a inceput curatenia de primavara. Cine il critica pe Ludovic Orban si ce lideri ar mai putea ramane fara functii

Conducerea PNL a decis excluderea senatorului Daniel Zamfir din partid si demiterea presedintelui PNL Sector 3, Florin Alexe. Mai multi parlamentari liberali l-au criticat pe Ludovic Orban pentru decizia luata, unii asumandu-si public nemultimirea, cum e cazul Adrianei Saftoiu si a Alinei Gorghiu, altii doar in discutiile intre patru ochi. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre excluderile din PNL: Au fost prezentati ca reprezentand PNL, avand pozitii total contrare deciziilor PNL

S-a luat decizia sa fie exclusi din PNL Daniel Zamfir, dar si oameni cu vechime in partid, Corneliu Dobritoiu si Petre Roman. Ludovic Orban, presedintele PNL, a explicat de ce s-au luat aceste.

Ludovic Orban il ataca dur pe Daniel Zamfir, dupa ce l-a exclus din partid. Nu cred ca in PNL are loc o persoana care este sustinuta de PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declansat un atac extrem de dur la adresa senatorului Daniel Zamfir, dupa ce Biroul Executiv al liberalilor a decis excluderea celui din urma din partid. Orban sustine ca la baza.

Ludovic Orban cere excluderea lui Daniel Zamfir din PNL

Presedintele PNL Ludovic Orban va cere in aceasta dupa amiaza, in sedinta Biroului Executiv al partidului BEx), excluderea senatorului Daniel Zamfir.

Ludovic Orban: La baza deciziei excluderii lui Zamfir din PNL au stat argumente extrem de serioase

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca la baza deciziei privind excluderea senatorului Daniel Zamfir din partid au stat argumente extrem de serioase. Am luat decizia in Biroul Executiv de a-l.

Ludovic Orban va cere excluderea lui Daniel Zamfir din PNL. Nu cred ca exista articol din statut care sa nu fi fost incalcat de Zamfir

Presedintele PNL Ludovic Orban a anuntat miercuri ca va propune excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir la sedinta Biroului Executiv de saptamana viitoare.

O delegatie PNL, condusa de Ludovic Orban, se va afla luni si marti la Chisinau, cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romnia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, impreuna cu o delegatie a partidului, se vor afla intre 26 si 27 martie in Republica Moldova, cu prilejul aniversarii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, relateaza news. ro.

Ludovic Orban, anunt soc: Un fost premier si un fost ministru al Apararii nu au fost nici macar inscrisi in PNL, desi erau parlamentari ai partidului

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a spus miercuri ca fostul premier Petre Roman si fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu nu sunt membri ai partidului si ca nici nu crede ca acestia au fost inscrisi.

Ludovic Orban planuieste excluderea unui om important din PNL

Antena 3 a aflat in exclusivitate ca Ludovic Orban ar fi dat ordinul sa fie mazilit senatorul Daniel Zamfir, din cauza valurilor pe care le-a facut cu legea plafonarii dobanzilor si cu legea leasingului care este.

Ludovic Orban: Tudorel Toader - prietenul puscariasilor. il ajuta pe Dragnea, daca va fi condamnat, sa faca bani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat miercuri un atac extrem de dur la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si a liderului PSD, Liviu Dragnea. Orban sustine ca Tudorel Toader, prin proiectul de lege.

Ludovic Orban, acuzatii grave la adresa lui Tudorel Toader: Este prietenul puscariasilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat miercuri proiectul de lege anuntat de ministrul Justitiei care prevede conferirea de despagubiri, compensatii materiale, pentru perioada cat un detinut a stat in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2232 seconds )