Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL si USR pregatesc motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila dupa ce Iohannis a cerut demisia premierului

B1 B1,
PNL si USR pregatesc motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila dupa ce Iohannis a cerut demisia premierului

Liderii opozitiei pregatesc depunerea unei motiuni de cenzura pentru demiterea guvernului condus de Viorica Dancila ca urmare a solicitarii publice a presedintelui Iohannis privind demisia premierului. PNL si US. continuă pe B1

PNL si USR pregatesc motiunea de cenzura, dupa ce Iohannis a cerut demisia lui Dancila. PMP se alatura

Liderii Opozitiei considera fireasca, legitima si justificata decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-i retrage increderea premierului si a-i cere demisia Vioricai Dancila din functie, anuntand inceperea discutiilor pentru depunerea unei motiuni de.

Tomac: PMP va sustine motiunea de cenzura mpotriva Cabinetului Dancila. PSD trebuie sa plece de la guvernare

PMP va sustine motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila pentru ca PSD trebuie sa plece de la guvernare, a anuntat vineri presedintele executiv al PMP Eugen Tomac. Liberalii au spus ca analizeaza momentul oportun pentru depunerea motiunii, iar liderii USR au transmis ca vor discuta cu cei de la PNL pentru initierea demersului de debarcare a guvernului.

O noua lovitura pentru Viorica Dancila. Liberalii cer demisia din functie a premierului

Liberalii cer demisia din functie a premierului Viorica Dancila, a declarat, vineri, presedintele PNL, Ludovic Orban, care a adaugat ca o motiune de cenzura impotriva Guvernului este o decizie care trebuie bine.

S-A TERMINAT! Victor Ponta anunta LOVITURA de gratie: Vom vota PENTRU o motiune de cenzura

Victor Ponta anunta ca parlamentarii noului sau partid, Pro Romania, vor vota pentru o eventuala motiune de cezura impotriva Guvernului Dancila. Fostul premier face inventatul celor 12 motive pentru care.

Surse: Iohannis pregateste o lovitura impotriva Guvernului

Scandalul dintre presedinte si Guvernul PSD-ALDE capata proportii. Klaus Iohannis a anuntat vineri ca-i retrage increderea Vioricai Dancila si i-a cerut acesteia demisia din functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )