Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta a facut primul demers pentru DEMITEREA lui Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

B1 B1,
Ponta a facut primul demers pentru DEMITEREA lui Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

Victor Ponta declanseaza razboiul impotriva lui Liviu Dragnea. Liiderul Pro Romania a anuntat, luni, ca partidul sau va depune un amendament privind schimbarea procedurii prin care poate fi demis liderul. continuă pe B1

Se initiaza modificarea Regulamentului Camerei pentru demiterea lui Dragnea

Partidul lui Victor Ponta va initia modificarea Regulamentului Camerei pentru ca Dragnea sa poata fi demis Partidul lui Victor Ponta va initia modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor, astfel incat Liviu Dragnea sa poata fi demis, deoarece in prezent revocarea acestuia nu poate fi initiata decat de PSD.

Pentru Liviu Nicolae Dragnea, Soarele apune

Sa fie oare adevarat ca se apropie ceasul sfarsitului politic pentru Liviu Nicolae Dragnea? Sa aiba dreptate toti acei comentatori si analisti politici care prevad ca, pentru fiul militianului din Gratia, pentru repetentul de la Politehnica bucuresteana ce se visa stapanul Romaniei, vine, in fine, vremea socotelilor finale?.

Ponta anunta depunerea unui amendament la Regulamentul Camerei Deputatilor pentru revocarea lui Dragnea

Deputatul Victor Ponta a anuntat luni ca va depune un amendament de modificare a Regulamentului Camerei Deputatilor astfel incat sa fie simplificata procedura revocarii presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )