Libnet.ro
UNICEF

09:15

PSD, PRIMA REACTIE dupa demiterea sefei DNA: Nu Iohannis a revocat-o astazi pe doamna Codruta Kovesi, ci sistemul

B1 B1,
PSD, PRIMA REACTIE dupa demiterea sefei DNA: Nu Iohannis a revocat-o astazi pe doamna Codruta Kovesi, ci sistemul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni, comentand faptul ca presedintele a semnat decretul de revocare a sefei DNA, ca nu Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi, ci. continuă pe B1

Comisia Europeana, prima reactie dupa demiterea sefei DNA: Comisia ar putea fi nevoita sa-si reevalueze aceasta concluzie

Comisia Europeana anunta, luni, dupa decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi, ca daca rezultatele obtinute in combaterea coruptiei ar fi pus sub semnul intrebarii, Comisia.

Comisia Europeana, PRIMA REACTIE dupa REVOCAREA sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Comisia Europeana a reactionat, luni, dupa demiterea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA. Christian Wigand, purtator de cuvant al CE, a declarat pentru Hotnews, ca independenta.

Dragnea, prima reactie dupa revocarea lui Kovesi: Nu-i o victorie pentru nimeni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi. Acesta a sustinut ca aceasta revocare nu es.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep a avut o prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon. A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt trista pentru felul in care am jucat azi. Sunt si obosita, a declarat Halep,.

Prima reactie a PNL dupa revocarea sefei DNA: Am sperat ca doamna Laura Codruta Kovesi isi va da demisia

Liberalul Viorel Catarama, prim-vicepresedinte al PNL Sector 2, a declarat ca decizia presedintelui KLaus Iohannis de a semna decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi se va contabiliza in.

Motivul pentru care Klaus Iohannis nu a facut personal anuntul privind demiterea sefei DNA

Senatorul PSD,Serban Nicolae, a declarat luni ca, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis s-a jenat sa faca anuntul in legatura cu revocarea sefei DNA, din cauza atacurilor sefului statului la adresa.

ALDE, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a semnat revocarea Codrutei Kovesi: Calin Popescu Tariceanu a grabit decizia presedintelui

ALDE a reactionat luni la decizia presedintelui de a semna decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, prin vocea vicepresedintelui formatiunii, Steluta Cataniciu, care a sustinut ca,.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: I-a luat CAM MULT lui Iohannis PANA A CITIT decizia CCR

Deputatul PSD Florin Iordache, presedinte al Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Iordache spune.

Ambasada SUA, dupa revocarea sefei DNA: Romania sa mentina si sa sprijine puternicele sale institutii de lupta impotriva coruptiei

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Reprezentantii misiunii diplomatice.

Dan Barna, dupa revocarea sefei DNA: Lucrurile sunt mult mai grave. Vrem un stat in care democratia si domnia legii sa continue sa existe

Liderul USR, Dan Barna, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Barna afirma ca hotararea sefului statului de semnare a decretului de revocare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )