Libnet.ro
UNICEF

22:15

Razboi in PNL: Se cere capul lui Ludovic Orban. Liberalii strang semnaturi pentru demiterea sefului de partid (VIDEO)

B1 B1,
Razboi in PNL: Se cere capul lui Ludovic Orban. Liberalii strang semnaturi pentru demiterea sefului de partid (VIDEO)

Razboi total in PNL. Se strang semnaturi pentru demiterea presedintelui liberal Ludovic Orban. in ultima perioada, colegii de partid l-au criticat dur pe seful PNL pentru directia in care se indreapta. continuă pe B1

SCANDAL MONSTRU la varful PNL: Baronii partidului cer capul lui LUDOVIC ORBAN

Primarul liberal al Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat ca discursul PNL este paralel cu cetateanul si partidul trebuie sa schimbe acest lucru, sa-si defineasca doctrina si sa manifeste o o identitate.

Ludovic Orban, pe faras in PNL? Numerosi lideri liberal lanseaza critici vehemente

Scaunul lui Ludovic Orban de presedinte al PNL se clatina serios. Numerosi lideri liberali i-au adus critici vehemente in sedinta Biroului Politic al PNL. Printre acestia se numara Anca Boagiu, Gheorghe Falca,.

Ludovic Orban, despre propunere de excludere a lui Viorel Catarama din PNL: Am aplicat statutul partidului

Presedintele PNL Ludovic Orban a reactionat luni cu privire la propunere de excludere din partid a prim-vicepresedintelui PNL Sector 2, Viorel Catarama. Liderul liberal a declarat ca acesta a vorbit in afara.

Ludovic Orban, despre decizia lui Iohannis de revocare a sefei DNA: intre interesul personal si interesul Romaniei, a ales interesul Romaniei

Ludovic Orban este alaturi de seful statului si crede ca presedintele Klaus Iohannis a actionat in interesul Romaniei atunci cand a semnat decretul. Presedintele PNL este de parere ca daca.

Convocare URGENTA in PNL! Anuntul de ULTIM MOMENT al lui Ludovic Orban

PNL a decis convocarea Consiliului National in data de 4 august. Liberalii vor discuta criteriile, calendarul si procedura de stabilire a candidatilor partidului la europarlamentare si la alegerile pentru.

Viorel Catarama, despre excluderea din PNL: Decizia lui Ludovic Orban imbraca conotatii penale (VIDEO)

Viorel Catarama a comentat, intr-o interventie telefonica pentru B1TV, decizia PNL de a il sanctiona prin excludere. Afaceristul, care indeplinea functia de prim-vicepresedintele Filialei Sector 2, a sustinut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )