Libnet.ro
UNICEF

11:30

Traian Basescu: Este EXTREMA URGENTA. Schimbati MUMIA de la MAE!

B1 B1,
Traian Basescu: Este EXTREMA URGENTA. Schimbati MUMIA de la MAE!

Traian Basescu solicita demiterea de urgenta a ministrului de Externe, Teodor Melescanu. Fostul presedinte sustine ca Romania a ajuns la un nivel international de neincredere care a mai atins cote atat. continuă pe B1

Basescu: Schimbati mumia de la MAE!

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat dur pe ministrul de externe Teodor Melescanu, spunand ca Romania este la un nivel international de neincredere care a mai atins cote atat de joase doar dupa Mineriada din Iunie 1991 si ca trebuie schimbata mumia de la MAE.

Basescu, atac la Melescanu: Schimbati mumia de la Ministerul de Externe!

Fostul presedinte Traian Basescu cere Guvernului schimbarea lui Teodor Melescanu din functia de ministru de Externe, pe motiv ca Romania este la un nivel international de neincredere care a mai atins cote atat de joase doar dupa Mineriada din Iunie 1991.

Basescu, atac la Melescanu: Schimbati mumia de la Ministerul de Externe

Fostul presedinte Traian Basescu cere Guvernului schimbarea lui Teodor Melescanu din functia de ministru de Externe, pe motiv ca Romania este la un nivel international de neincredere care a mai atins cote atat de joase doar dupa Mineriada din Iunie 1991.

Traian Basescu: In mod paradoxal, referendumul este sustinut de socialisti. Voi vota cu un da

Senatorul Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat ca va vota cu DA la scrutinul din 6-7 octombrie, pentru redefinirea familiei in Constitutie, mentionand ca, in mod paradoxal, referendumul este sustinut de socialisti.

TRAIAN BASESCU, dezvaluiri despre anchetele privind PROTESTUL: Nu vor scapa

Traian Basescu a comentat sambata seara scandalul din jurul anchetei privind protestul din 10 august. Fostul sef al statului este de parere ca Parchetului General ar putea sa preia dosarele. De asemenea, el a.

Traian Basescu: Voi merge la vot pentru un Da familia formata dintr-un barbat si femeie

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca va merge la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie si va vota cu Da, el afirmand ca, in mod paradoxal, referendumul este sustinut de socialisti.

Traian Basescu, despre noua Lege a pensiilor: Mentine FURTUL din banii publici in favoarea unor categorii bine selectate, alese sa sustina perpetuarea la putere a PSD

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac extrem de dur la adresa Guvernului. De data aceasta, el critica proiectul noii Legi a pensiilor publicat de Ministerul Muncii, Potrivit fostului sef de stat,.

Traian Basescu: Se urmareste un joc si nu e in regula

Parchetul General are dreptul prin lege sa preia de la structurile din subordinea sa orice investigatie, sustine fostul presedinte Traian Basescu, referindu-se la ancheta privind violentele de la mitingul din 10 august din Piata Victoriei.

Traian Basescu va vota la referendum: Voi merge pentru un DA familiei formate din barbat si femeie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a anuntat ca va vota la referendumul pentru redefinirea familiei, mentionand ca votul sau va fi in DA. Voi merge la vot pentru un DA familiei formate din barba.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )