Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viorica Dancila, in Parlament: Am avut o crestere economica record in 2017. Turcan cere demiterea ministrului Muncii

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, in Parlament: Am avut o crestere economica record in 2017. Turcan cere demiterea ministrului Muncii

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat, marti, in Parlament, ca nu sunt probleme economice pentru Romania, cu toate ca inflatia a crescut, la fel ca si cheltuielile bugetare, subliniind ca in 2017 a fost o crestere economica record. continuă pe Adevărul

Dancila: Am avut o crestere economica record in 2017; Turcan cere demiterea ministrului Muncii. Vosganian: Noi nu elogiem guvernarea

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat, marti, in Parlament, ca nu sunt probleme economice pentru Romania, cu toate ca inflatia a crescut, la fel ca si cheltuielile bugetare, subliniind ca in 2017 a fost o crestere economica record. Raluca Turcan, lider al deputatilor PNL, i-a cerut lui Dancila sa o demita pe Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii.

Premierul Viorica Dancila este convocata in plenul Camerei Deputatilor pentru a le explica unde sunt banii din cresterea economica

ACTUALIZARE 16:45 Premierul Viorica Dancila afirma ca discursul alarmist al opozitiei nu a facut bine Romaniei Referindu-se la cheltuielile bugetare efectuate anul trecut, Dancila a precizat: Datorita rezultatelor mai bune, in 2017 cheltuielile bugetare au fost cu 34 miliarde de lei mai mari ca in 2016. Pentru prima oara dupa foarte multi ani, s-a reusit reducerea cheltuielilor cu bunuri si servicii, cu 300 miliarde de lei. *ACTUALIZARE 16:35 Premierul Viorica Dancila si-a inceput alocutiunea prin a anunta o crestere economica record in 2017 Viorica Dancila, prezenta la sedinta Ora Premierului, a declarat ca tara noastra a inregistrat in 2017 o crestere record de 7%, in timp ce valoarea adaugata in economie a fost de aproape 94 miliarde de lei. ------------ *ACTUALIZARE 16:25 Sedinta Ora Premierului a inceput. Vicepresedintele PNL Raluca Turcan solicita demisia ministrului Muncii in deschiderea sedintei, deputatul PNL Raluca Turcan declara ca zeci de mii de romani pleaca din tara naostra din cauza lipsei de oportunitati la angajare, in timp ce in structurile statului sunt angajati PSD-isti. ----------- Premierul Viorica Dancila ar urma sa mearga, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, la solicitarea PNL, pentru a le spune romanilor, la Ora prim-ministrului, unde sunt banii din cresterea economica, ce se intampla cu tara si incotro se indreapta.

Viorica Dancila, primul discurs in Parlament. Explicatii despre banii romanilor

Premierul Viorica Dancila a vorbit, marti, despre cresterea economica record pe care a intregistrat-o Romania inanul 2017. Propunerea ca premierul sa vina in plenul Camerei Deputatilor a fost facuta.

Viorica Dancila da cu subsemnatul si in fata deputatilor: va trebui sa explice unde sunt banii din cresterea economica

Premierul Viorica Dancila are marti un program incarcat, fiind chemata sa le explice deputatilor unde sunt banii din cresterea economica. Prim-ministrul se va afla la Camera Deputatilor la ora 16,00, dupa ce la ora 12,00 ii va explica presedintelui Klaus Iohannis care sunt efectele salarizarii unitare.

Premierul Viorica Dancila este convocata, astazi, de PNL in plenul Camerei Deputatilor pentru a le explica romanilor unde sunt banii din cresterea economica

Premierul Viorica Dancila ar urma sa mearga, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, la solicitarea PNL, pentru a le spune romanilor, la Ora prim-ministrului, unde sunt banii din cresterea economica, ce se intampla cu tara si incotro se indreapta.

Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila si Olguta Vasilescu. Presedintele cere lamuriri privind salarizarea si nemultumirile sindicale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti incepand cu ora 12, o intalnire la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Tema discutiilor a fost evolutia.

Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila si Olguta Vasilescu. Presedintele a cerut lamuriri privind salarizarea si nemultumirile sindicale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti incepand cu ora 12, o intalnire la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Tema discutiilor a fost evolutia.

Premierul Viorica Dancila a participat la reuniunea ambasadorilor tarilor membre UE acreditati la Bucuresti

Premierul Viorica Dancila a participat, ieri, la reuniunea sefilor de misiuni diplomatice din statele membre ale Uniunii Europene HOMS) acreditati la Bucuresti, context in care a exprimat increderea ca rezultatele anului 2018 vor fi similare cu cele obtinute in anul 2017, ca urmare a actiunii guvernamentale de gestionare eficienta si de modernizare a economiei, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Viorica Dancila, lovitura pentru SRI: Premierul cere DESECRETIZAREA listei cu imobilele date de Guvern, cele in care tineau petreceri oamenii Serviciului

Premierul Viorica Dancila a cerut, marti, desecretizarea listei cu imobilele date de Guvern, inclusiv SRI. Da, am solicitat Secretariatului General al Guvernului desecretizarea pentru toate imobilele . ) date.

PENSII 2018. Vestea data de premierul Viorica Dancila milioanelor de pensionari din Romania

PENSII 2018 Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, ca salariile bugetarilor vor fi virate saptamana aceasta, dar pensiile nu, deoarece va fi o perioada foarte mare pana cand se va incasa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )