Libnet.ro
UNICEF

20:15

Se ascute lupta in PSD pentru sefia partidului. Liderii social-democrati se intalnesc de urgenta in sedinta Biroului Permanent National

Antena3 Antena3,
Se ascute lupta in PSD pentru sefia partidului. Liderii social-democrati se intalnesc de urgenta in sedinta Biroului Permanent National

Se ascute lupta in Patidul Social Democrat pentru sefia partidului. in pregatirea congresului extraordinar din 29 iunie, luni social-democratii se intrunesc in sedinta Biroului Permanent. continuă pe Antena3

Cum a ajuns PSD sa se sfasie in epoca post-Dragnea. Pe cine pregateste tabara condusa de Paul Stanescu pentru sefia partidului

Trei tabere lupta pentru sefia partidului: gruparea condusa de Viorica Dancila si Marian Oprisan, troica Paul Stanescu - Marcel Ciolacu - Gabriela Firea si fostii locotenentii ai lui Liviu Dragnea, stransi in jurul Olgutei Vasilescu. Viorica Dancila pleaca favorita, pentru ca altfel PSD risca sa piarda guvernarea. insa premierul ar putea avea un contracandidat puternic: Gabriela Firea sau Marcel Ciolacu.

MAREA BRITANIE: Zece candidati s-au inscris oficial in cursa pentru conducerea Partidului Conservator

Zece candidati s-au inscris oficial in cursa pentru conducerea Partidului Conservator din Marea Britanie si automat pentru functia de premier, informeaza BBC.

Sedinta Biroului Permanent National a PSD a inceput. Liderii social-democrati vorbesc despre organizarea Congresului

Se ascute lupta in Patidul Social Democrat pentru sefia partidului. in pregatirea congresului extraordinar din 29 iunie, luni social-democratii se intrunesc in sedinta Biroului Permanent.

Sedinta Biroului Permanent National al PSD s-a incheiat. Dancila: Nu vreau sa il judec pe Dragnea

Se ascute lupta in Patidul Social Democrat pentru sefia partidului. in pregatirea congresului extraordinar din 29 iunie, luni social-democratii se intrunesc in sedinta Biroului Permanent.

Deputatul AKM: Noi, intelectualii din PSD, am putea candida la Congres

Deputatul Catalin Radulescu anunta, la RFI, ca grupul de intelectuali din PSD, din care sustine ca face parte si el, se pregateste sa participe la alegerile pentru sefia partidului. Deputatul AKM critica actuala conducere pentru decizia de a-i indeparta pe apropiatii lui Liviu Dragnea.

Theresa May se retrage de la sefia Partidului Conservator. Cinci greseli care au dus la prabusirea sa

Theresa May demisioneaza oficial, vineri, din functia de sef al Partidului Conservator, pregatind terenul pentru inlocuirea sa ca prim-ministru in iulie.

IN MOD OFICIAL: Theresa May a demisionat de la sefia Partidului Conservator

Theresa May a demisionat, astazi, in mod oficial din functia de lider al Partidului Conservator, insa va asigura interimatul timp de mai multe saptamani, pana la alegerea unui nou lider, care ar urma sa preia si sefia Guvernului de la Londra, informeaza Reuters.

DAN BARNA: Propun vot direct al membrilor pentru presedintele partidului

Comitetul Politic al USR se intruneste, astazi, la Braila, pentru a discuta propunerile de modificare a statutului partidului in sensul ca presedintele sa fie ales prin vot direct, deschis al tuturor membrilor, a declarat, ieri, liderul USR, Dan Barna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )