Libnet.ro
UNICEF

05:45

De cate ori a schimbat PSD regulamentul Camerei Deputatilor pentru a-si debarca propriii oameni

Adevărul Adevărul,
De cate ori a schimbat PSD regulamentul Camerei Deputatilor pentru a-si debarca propriii oameni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ramane in continuare si presedintele Camerei Deputatilor, in ciuda victoriei pe care Opozitia a clamat-o miercuri. Schimbarea sefiei Camerei Deputatilor nu este insa deloc un proces nou pentru social-democrati. Adevarul reaminteste de cate ori a schimbat PSD regulamentul pentru a putea schimba si presedintele, chiar daca era social-democrat. continuă pe Adevărul

Ce spune Regulamentul Camerei Deputatilor, privind procedura de revocare a presedintelui Camerei

Deputatul PNL Raluca Turcan sustine ca votul dat in Parlament, chiar daca nu a fost supus de presedintele de for, a respectat procedura, asa ca Liviu Dragnea a pierdut functia de presedinte al Camerei.

Plan. Cum poate fi dat jos Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor dupa ce PSD a pierdut majoritatea. Surse: Ponta pregateste razbunarea

Schimbarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor atarna de o singura conditie: unificarea Opozitiei. Victor Ponta, care a stricat majoritatea PSD-ALDE, va propune zilele urmatoare schimbarea Regulamentului Camerei Deputatilor, astfel incat Liviu Dragnea, marele sau rival, sa nu mai ramana al treilea om in stat, sustin surse politice pentru Adevarul. Iata care sunt pasii.

Cum poate fi dat jos Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor. Surse: Ponta pregateste razbunarea

Schimbarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor atarna de o singura conditie: unificarea Opozitiei. Victor Ponta, care a stricat majoritatea PSD-ALDE, va propune zilele urmatoare schimbarea Regulamentului Camerei Deputatilor, astfel incat Liviu Dragnea, marele sau rival, sa nu mai ramana al treilea om in stat, sustin surse politice pentru Adevarul. Iata care sunt pasii.

Carmen Mihalcescu - vicepresedinte al Camerei Deputatilor, chemata la DNA: Am venit sa beau o cafea

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu Moldovan) - PSD - a fost chemata, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiata de catre procurori. Florin Iordache, a declarat ca acesta a fost motivul pentru care el a prezidat astazi sedinta Camerei.

Iohannis, despre ncercarea opozitiei de a-l schimba pe Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor: ncercarea merita reluata si sper ca va reusi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca incercarea opozitiei de a-l schimba din functie pe seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, merita reluata si si-a exprimat speranta ca demersul ca reusi. PSD sub conducerea lui Dragnea nu e capabil sa genereze un guvern performant. Acest circ nu trebuie sa continueIohannis: M-am saturat de atatia penali si infractori in varful politicii romanesti.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, a fost chemata la DNA

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu Moldovan) a fost chemata la DNA, pentru a fi audiata de catre procurori, a declarat, miercuri, Florin Iordache, subliniind ca acesta a fost motivul pentru.

UPDATE Tariceanu si Dragnea, discutii n biroul sefului Camerei Deputatilor / Proiectul de bugetul ar putea ajunge n Parlament saptamna viitoare / Tariceanu nu sustine n continuare amnistia si gratierea (surse)

Proiectul de buget pentru 2018 ar putea ajunge in Parlament saptamana viitoare, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale, dupa o intalnire dintre presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. in discutie a fost abordata si pozitia coalitiei de guvernare in ceea ce priveste decizia lui Klaus Iohannis pentru ministrii remaniati, convenindu-se insa sa se astepte revenirea in tara a premierului Viorica Dancila.

Turcan: Plenul Camerei Deputatilor va trebui sa dea votul final pe proiectele privind revocarea lui Dragnea si Iordache

Liderul liberalilor din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, a declarat miercuri ca plenul va trebui sa dea votul final pe cele doua proiecte de revocare din functii a presedintelui si vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si Florin Iordache.

DNA, despre audierea vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu: A fost citata ca martor. Momentul a fost stabilit de comun acord

Directia Nationala Anticoruptie a transmis joi ca vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, a fost audiata miercuri de procurori in calitate de martor, intr-un dosar in rem, si camomentul infatisarii la DNA a fost stabilit de comun acord, la propunerea martorului.

DNA, despre audierea vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu: A fost citata ca martor

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, a fost audiata de procurori in calitate de martor, precizeaza DNA. Ancheta in care a fost audiata Mihalcescu este in rem, iar momentul infatisarii la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )