Libnet.ro
UNICEF

13:00

Comitetul Executiv al PSD la Parlament. Care sunt prioritatile lui Dragnea n 2019 si ce probleme vor discuta social democratii n sedinta

Hotnews Hotnews,
 Comitetul Executiv al PSD la Parlament. Care sunt prioritatile lui Dragnea n 2019 si ce probleme vor discuta social democratii n sedinta

Social democratii s-au reunit, duminca in prima sedinta a Comitetului Executiv. Dupa o absenta de o luna jumatate din viata publica, Liviu Dragnea a aparut relaxat la intalnirea cu liderii din teritoriu, insotit de Viorica Dancila, Carmen Dan Rovana Plumb si Lia Olguta Vasilescu. Dragnea a refuzat sa faca declaratii in schimb, liderul PSD sector 3 Robert Negoita a atacat dur Guvernul Dancila si implicit, pe Liviu Dragnea catalogand actualul Executiv ca unul ticalos care vrea sa subordoneze autoritatiile locale. ---------------------UPDATE 13:30 Sedinta PSD a inceput cu putin timp inainte de 13:30UPDATE 12. 16 Viorica Dancila, Nicolae Badalau, Marcel Ciolacu si Ionel Arsene sunt in biroul lui Dragnea . continuă pe Hotnews

Comitetul Executiv al PSD la Parlament. Care sunt prioritatile lui Dragnea n 2019 si ce probleme discuta social democratii n sedinta. Robert Negoita atac dur la adresa Guvernului: Vor sa stam pe la usile ministrilor sa cersim

Social democratii s-au reunit, duminca in prima sedinta a Comitetului Executiv. Dupa o absenta de o luna jumatate din viata publica, Liviu Dragnea a aparut relaxat la intalnirea cu liderii din teritoriu, insotit de Viorica Dancila, Carmen Dan Rovana Plumb si Lia Olguta Vasilescu. Dragnea a refuzat sa faca declaratii in schimb, liderul PSD sector 3 Robert Negoita a atacat dur Guvernul Dancila si implicit, pe Liviu Dragnea catalogand actualul Executiv ca unul ticalos care vrea sa subordoneze autoritatiile locale. 20 Conducerea PSD a anuntat ca organizatiile PSD Dimbovita si Caras Severin vor fi dizolvate si vor fi organizate alegeri interne, sustin surse participante la sedinta CEX. Este vorba de organizatia in care a fost lider Adrian Tutuianu si respectiv cea condusa de fostul deputat PSD, Ion Mocioalca. UPDATE 14 10UPDATE 13:40 Liderul PSD Vrancea Marian Oprisan a vorbit despre buget si a subliniat ca intotdeauna este loc de mai bine si ca solicitarile liderilor locali vor fi analizate din nou. Sedinta PSD a inceput cu putin timp inainte de 13:30UPDATE 13. 35 Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu si-a exprimat ingrijorarea in ceea ce privese plecarile din PSD .

Comitetul Executiv al PSD la Parlament. Care sunt prioritatiile lui Dragnea n 2019 si ce probleme vor discuta social democratii n sedinta

Social democratii se reunesc duminica, la pranz in sedinta Comitetului Executiv. Dupa o absenta de o luna jumatate din viata publica, Liviu Dragnea se intalneste cu liderii din teritoriu dar si cu parlamentarii pentru a stabili agenda PSD pentru 2019. Sedinta are loc in contextul in care Guvernul trebuie sa treaca prin Parlament bugetul de stat, PSD se confrunta cu o serie de demisii la nivel parlamentar iar liderii locali asteapta in continuare amnistia si gratierea. De asemenea, Liviu Dragnea este acuzat de fosti colegi de partid ca a orchestrat protestele din 10 august.

Comitetul Executiv al PSD s-a ncheiat. Ce au discutat liderii PSD la prima sedinta din an

Social democratii s-au reunit, duminca in prima sedinta a Comitetului Executiv. Dupa o absenta de o luna jumatate din viata publica, Liviu Dragnea a avut o noua iesire nervoasa la adresa presei, iritat de intrebarile insistene. Desi liderii PSD aveau pe agenda mai multe teme fierbinti, sedinta a durat doar o ora jumatate. Potrivit surselor Hotnews. ro s-a discutat despre proiectul bugetului de stat pe 2019 si despre alegeri in organizatiile PSD care au o conducere interimara. in schimb, conducerea PSD a evitat sa deschida subiectul demisiilor din PSD si problema majoritatii parlamentare.

UPDATE Scandal la Comitetul Executiv al PSD: Nu se respecta programul de guvernare. Dancila si Badalau, in biroul lui Dragnea inainte de sedinta

PSD se reuneste, astazi, la Palatul Parlamentului, in prima sedinta a Comitetul Executiv din acest an. Este prima aparitie publica a lui Liviu Dragnea in 2019. Liderul PSD va prezenta proiectul de buget, dar si strategia pentru a bloca valul de plecari spre partidul lui Victor Ponta. Sedinta a inceput la ora 13.

Comitetul Executiv al PSD se reuneste la Palatul Parlamentului

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste duminica in sedinta, la Palatul Parlamentului, printre temele de discutie urmand sa se afle o prezentare privind chestiuni legate de administratie si de.

Comitetul Executiv al PSD se reuneste duminica la Palatul Parlamentului

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste duminica in sedinta, la Palatul Parlamentului, printre temele de discutie urmand sa se afle o prezentare privind chestiuni legate de administratie si de proiectul de buget pe 2019, precum si pregatirea.

Discutie informala in biroul lui Liviu Dragnea, inainte de Comitetul Executiv National al PSD

Update:Liviu Dragneaa ajuns la Parlament. inainte de sedinta Comitetul Executiv National, liderii PSDparticipala o sedintainformalain biroului lui Dragnea. Stirea.

PSD se reuneste in prima sedinta a Comitetul Executiv din acest an

PSD se reuneste, astazi, la Palatul Parlamentului, in prima sedinta a Comitetul Executiv din acest an. Este si prima aparitie publica a lui Liviu Dragnea de la sfarsitul anului trecut.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate zone din tara

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate zone din tara. Citeste mai mult pespynews. ro .

Comitetul Executiv al PSD convocat duminica la Parlament. Dragnea le va prezenta liderilor PSD bugetul de stat pe 2019

Articol acualizat Conducerea PSD se reuneste, duminica, in sedinta Comitetul Executiv National al PSD, pentru discutii privind proiectul de buget, intarziat cu peste trei luni. Liviu Dragnea va prezenta social-democratiilor bugetul pe 2019, potrivit surselor Hotnews. ro. De asemenea, la sedinta sunt invitati si parlamentarii PSD pentru a discuta prioritatiile legislative.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2075 seconds )