Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, despre votul la motiunea simpla impotriva lui Toader: Eu nu pot sa intorc niciodata la spate mana deputatilor PSD

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre votul la motiunea simpla impotriva lui Toader: Eu nu pot sa intorc niciodata la spate mana deputatilor PSD

Liviu Dragnea a lasat de inteles, marti, ca nu le va cere colegilor social-democrati din Camera Deputatilor sa nu voteze motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre votul la motiunea impotriva lui Toader: Nu pot sa intorc mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a declarat ca deputatii social-democrati vor vota la motiunea impotriva lui Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, dupa cum le dicteaza propria constiinta. Nu le dau eu sugestii ca s-au .

Zi cruciala pentru Justitie. Deputatii dezbat motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader

Zi cruciala pentru Justitie. incep dezbaterile in Parlament pe tema motiunii simple impotriva ministrului Justitiei, motiune care va decide daca Tudorel Toader ramane sau nu in.

Deputatii dezbat motiunea simpla pe Justitie

Plenul Camerei Deputatilor dezbate astazi motiunea simpla, initiata de PNL si USR, intitulata Ministrul Justitiei, un ministru de nota 4 patru), in care cer demisia lui Tudorel Toader, pe care il acuza, in 20 de puncte, ca prin comportamentul sau a abandonat Justitia in mana infractorilor si a trimis Romania in trecut, in perioada Nastase-Stanoiu, in care dosarele se rezolvau in sedinte de partid.

Liviu Dragnea, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Eu nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a vorbitmarti despre modul in care vor vota deputatii PSD la motiunea impotriva ministrului Justitiei. Liderul PSDspune ca deputatii vor vota dupa propria lor.

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

Liviu Dragnea, despre remanierea guvernamentala: Am discutat cu Dancila chiar duminica, de ziua mea. Vor fi si niste dezamagiri, si niste surprize

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti seara, ca premierul Viorica Dancila i-a prezentat deja - chiar duminica, de ziua lui de nastere - evaluarea facuta ministrilor in vederea unei remanieri guvernamentale, urmand ca in perioada urmatoare sa stabileasca si variantele de inlocuire a acestor colegi. Potrivit lui Dragnea, remanierea este una importanta si, din ce i-a spus prim-ministrul, vor fi si dezamagiri, dar si surprize.

Liviu Dragnea, despre Fondul Suveran de Investitii: Cred ca toti am inteles acelasi lucru

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit marti despre intalnirea cu oficialii polonezi referitoare la Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii. Eu am participat cu mare drag. Cred ca toti am inteles.

Dragnea, despre Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu vreau sa rascolesc durerea familiilor acelor copii, dar nu cred ca lucrurile sunt limpezi

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti, referindu-se la incendiul din clubul Colectiv, de la care se implinesc trei ani, ca nu crede ca lucrurile sunt limpezi in acest caz si ca pentru el nu este clar ce s-a intamplat acolo.

Dragnea, despre remaniere: O sa fie si niste dezamagiri si niste surprize... (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca remanierea guvernamentala va produce surprize si dezamagiri pentru unii. Seful PSD a venit cu mai multe precizari dupa ce in spatiul public a aparut informatia conform careia.

Dragnea, despre Colectiv: Zeci de copii au fost ucisi. Ceva i-a ucis. Pentru mine nu e clar ce s-a intamplat acolo (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca in noaptea de 30 octombrie 2015, in clubul Colectiv, zeci de copii a fost ucisi. Seful PSD a insistat ca pentru el nu e deloc clar ce s-a intamplat acolo. Mesajul meu e unu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )