Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dragnea, dupa excluderea lui Tutuianu si Neacsu din PSD: Au fost niste masuri necesare. Ce spune liderul PSD despre negocierile unor social-democrati cu Opozitia (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, dupa excluderea lui Tutuianu si Neacsu din PSD: Au fost niste masuri necesare. Ce spune liderul PSD despre negocierile unor social-democrati cu Opozitia (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul sedintei CEx, ca excluderea din partid a lui Adrian tutuianu si Marian Neacsu, a fost o masura necesara. Dragnea a explicat ca lui Adrian Tutuia. continuă pe B1

Tariceanu, dupa excluderea lui Tutuianu si Neacsu din PSD: Colegii sunt preocupati daca nu cumva va fi afectata majoritatea parlamentara / E si preocuparea mea

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni laTVR1, referitor la excluderea lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu din PSD, ca mai multi colegi sunt preocupati ca nu cumva sa fie afectata majoritatea parlamentara.

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost exclus din PSD: Orice usa inchisa inseamna o alta usa deschisa

Adrian Tutuianu a facut o serie de declaratii dupa ce a fost exclus din PSD. Vreau sa va spun ca nu consider niciun moment ca e fostul partid. Voi uza de mijloacele de contestare, respectiv la Comisi.

Liviu Dragnea, dupa excluderea lui Neacsu si Tutuianu: PSD NU este un PARTID DE MAIMUTE (VIDEO)

Liviu Dragnea taie si spanzura in PSD. Doi dintre contestatarii sai, Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, au fost exclusi, luni, din partid. La conferinta de dupa Comitetul Executiv National, jurnalistii.

Scrisoare devastatoare pentru LIVIU DRAGNEA inainte de CEX! Un greu din PSD cere DEMISIA: Pestele de la cap se impute

Sorin Iliesiu, membru al Consiliului de Administratie al TVR, transmite o scrisoare deschisa catre membrii Comitetului Executiv al PSD in care atrage atentia ca Liviu Dragnea trebuie demis de la conducerea.

Reactia lui Calin Popescu Tariceanu dupa excluderile din PSD

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, referitor la excluderea lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu din PSD, ca mai multi colegi sunt ingrijorati de faptul ca nu cumva majoritatea.

Adrian Tutuianu, despre inregistrarile pentru care a fost exclus din PSD: Au fost facute sub coordonarea lui Codrin Stefanescu

Adrian Tutuianu reactioneaza dupa ce a fost exclus din PSD. Dupa sedinta Comitetului Executiv de luni, seful organizatiei Dambovita a social-democratilor a precizat ca excluderea sa si a lui Marian.

Tutuianu si Neacsu, exclusi din PSD

ACTUALIZARE: Stanescu: PSD a facut o mare greseala. Tutuianu si Neacsu nu au avut niciodata actiuni impotriva partidului. Vicepremierul, Paul Stanescu, sustine ca PSD a facut o mare greseala prin decizia de excludere a senatorului Adrian Tutuianu si a secretarului general al partidului Marian Neacsu. ------ * ACTUALIZARE: Tutuianu si Neacsu, exclusi din PSD. Tutuianu: E o greseala majora Comitetul Executiv al PSD a votat astazi pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, acestia anuntand ca vor contesta decizia. Adrian Tutuianu a declarat ca aceasta este o greseala majora, in timp ce Neacsu a spus ca nu au primit nicio explicatie. ------ Senatorul PSD, Adrian Tutuianu, a declarat astazi ca nu va pleca din PSD, chiar daca va fi dat afara de presedintele partidului, si a adaugat ca are sprijinul colegilor din organizatia Dambovita si celor care au semnat scrisoarea impotriva lui Liviu Dragnea.

Mihai Tudose, despre excluderea din PSD a lui Tutuianu si Neacsu: Este o pierdere

Fostul premier Mihai Tudose, sef al PSD Braila, a reactionat, luni, dupa excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, printr-o decizie luata in sedinta Comitetului Executiv.

Mihai Chirica, despre excluderile din PSD: O stare de DEMENTA POLITICA. Neacsu e cel care l-a ajutat pe Dragnea sa-l DECAPITEZE pe Ponta

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a reactionat dupa ce Marian Neacsu si Adrian Tutuianu au fost exclusi luni din PSD. Edilul afirma ca s-a ajuns la o stare aproape de dementa politica in PSD si ca.

Adrian Tutuianu, proaspat exclus din PSD, anunta cum ar vota la motiunea de cenzura

Adrian Tutuianu si Marian Neacsu au fost exclusi, luni, din PSD. Cu toate acestea, senatorul Tutuianu a sustinut ca nu va vota niciodata o motiune de cenzura impotriva unui Guvern al PSD. Am spus.

ştiri din Politica

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )