Libnet.ro
UNICEF

01:05

DUMITRU BUZATU (PSD): E un profesionist bun ministrul Justitiei, i se poate da o nota buna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUMITRU BUZATU (PSD): E un profesionist bun ministrul Justitiei, i se poate da o nota buna

Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, considera ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, e un bun profesionist si chiar daca activitatea sa in anumite circumstante nu a fost chiar cea dorita de social-democrati, i se poate da o nota buna. continuă pe Ziarul Bursa

Rivalul lui Dragnea, Paul Stanescu, a venit la CEx insotit de Dumitru Buzatu, care ii ia apararea lui Toader: E un profesionist bun

Paul Stanescu, unul dintre rivalii lui Liviu Dragnea, a venit, miercuri, la sedinta CExN, alaturi de Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui. Acesta din urma, desi era un sustinator al lui Dragnea, a declarat la inceputul sedintei ca Tudorel Toader este un profesionist bun.

PSD a decis retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader

PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justitiei , Tudorel Toader, liderul social-democratilor din Vaslui, Dumitru Buzatu fiind unul dintre cei care a votat impotriva. Decizia vine dupa ce Toader a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Tot astazi, dupa sedinta Comitetului Exectutiv, PSD a convocat plenul la Senat pentru votul la motiunea impotriva ministrului Justitiei.

Lideri PSD, inaintea sedintei CEx: Politica penala o face Guvernul. Ministrul Justitiei trebuie sa puna acest lucru in aplicare

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu si fostul vicepremier Paul Stanescu au facut declaratii inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD. Cei doi au vorbit despre posibilitatea remanierii lui Tudorel Toader si su.

Motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader, amanata pentru a patra oara de senatori. Ministrul Justitiei, singur in plen

Motiunea simpla depusa de PNL si USR impotriva lui Tudorel Toader, a fost amanata miercuri pentru a patra oara, in conditiile in care senatorii PSD nu s-au prezentat la vot, iar sedinta a fost suspendata, la scurt timp dupa decizia Comitetului Executiv al PSD de retragere a sprijinului politic pentru ministrul Justitiei. Tudorel Toader a venit in plen si, in asteptarea inceperii sedintei, el si-a verificat telefonul mobil. in cele din urma, Toader a plecat din plen.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj cu doar o zi inainte de votul din Parlament

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj cu doar o zi inainte de votul din Parlament. Se lauda cu arhivele construite la 15 curti de apel. Constructia a 15 arhive, cate una la fiecare.

PSD a decis retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader - Eugen Nicolicea - inlocuitor

ACTUALIZARE - Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca in urma acuzatiei de blocare a unor acte normative, in CEx s-a votat demiterea Ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Sper sa fie dublata si de demisie, a afirmat Premierul. Propunerea de inlocuitor e Eugen Nicolicea. ------- Comitetul Executiv National al PSD a decis astazi sa-i retraga sprijinul politic ministrului Justitiei Tudorel Toader, care ar urma sa fie inlocuit de Eugen Nicolicea.

Procesul lui Dragnea a amanat sentinta pentru Tudorel Toader. in ce conditii mai poate ministrul Justitiei sa-si salveze functia

Potrivit unor surse politice, Tudorel Toader isi poate salva postul daca in urmatoarele trei saptamani va veni cu o ordonanta de urgenta favorabila lu Liviu Dragnea.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu o propunere de sef pentru DNA

In timp ce membrii PSD votau remanierea lui, Tudorel Toader a facut o propunere pentru functia vacanta de procuror sef al Sectiei Judiciare Penale din cadrul DNA. Este vorba despre doamna procuror Scarlat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )