Libnet.ro
UNICEF

20:02

Florin Iordache, mesaj transant despre suspendarea lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Florin Iordache, mesaj transant despre suspendarea lui Iohannis

Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, a declarat vineri pentru AGERPRES ca suspendarea presedintelui Klaus Iohannis este ultimul demers luat in calcul de social-democrati, chiar daca acesta. continuă pe Antena3

Papa Francisc, mesaj transant despre politica

Papa Francisc a afirmat marti ca politica nu este rezervata doar guvernantilor si ca fiecare este responsabil de viata cetatii, cu ocazia primei sale slujbe Angelus din 2019, relateaza AFP. Nu.

FLORIN IORDACHE: Suspendarea presedintelui, un ultim demers

Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, a declarat astazi ca suspendarea presedintelui Klaus Iohannis este ultimul demers luat in calcul de social-democrati.

Bostinaru (PSD), despre presedintia UE: Iohannis nici macar nu mimeaza ca ar fi dispus sa lucreze cu actorii interni

Principalul negociator in timpul mandatului romanesc la presedintia UE este Guvernul, a declarat, la RFI, europarlamentarul PSD Victor Bostinaru. Social-democratul il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca refuza cooperarea cu Guvernul si Parlamentul pe teme europene.

Seful PPE, despre presedintele Klaus Iohannis: Va conduce excelent presedintia Consiliului UE. Guvernul Romaniei, ignorat

Presedintele PPE, Joseph Daul, a scris marti, pe contul sau de Twitter, ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului UE, fara a mentiona insa nimic despre Guvernul Romaniei sau despre premierul.

Seful PPE, despre presedintele Klaus Iohannis: Va conduce excelent presedintia Consiliului UE. Guvernul Romaniei, ignorat

Presedintele PPE, Joseph Daul, a scris marti, pe contul sau de Twitter, ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului UE, fara a mentiona insa nimic despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )