Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis: PSD incearca sa isi impuna vointa prin politica pumnului in gura. Este INACCEPTABIL (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: PSD incearca sa isi impuna vointa prin politica pumnului in gura. Este INACCEPTABIL (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a criticat vineri pe social-democrati pe care i-a acuzat ca guverneaza prost, nu mai sunt capabili sa negocieze politic si nu fac decat sa-si impuna vointa prin politic apumnului. continuă pe B1

Klaus Iohannis: PSD incearca sa isi impuna vionta prin politica pumnului in gura. Este INACCEPTABIL (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a criticat vineri pe social-democrati pe care i-a acuzat ca guverneaza prost, nu mai sunt capabili sa negocieze politic si nu fac decat sa-si impuna vointa prin politic apumnului.

Klaus Iohannis: Guvernul este condus de infractorul Dragnea, prin interpusi (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca, de facto, Romania nu are premier in acest moment. Seful statului a facut aceasta afirmatie in contextul in care prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR privind declasificarea protocoalelor cu SRI

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la Curtea Constitutionala o sesizare cu privire la legea privind declasificarea protocoalelor cu SRI, lege adoptata recent de Parlament prin vointa majoritatii PSD-ALDE. Daca ar intra in vigoare, legea ar oferi,.

Iordache: Klaus Iohannis isi depaseste rolul constitutional in cazul remanierilor ministrilor

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) considera ca presedintele Klaus Iohannis isi depaseste rolul constitutional in cazul remanierilor de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor si demonstreaza ca este intr-o.

Klaus Iohannis raspunde PSD cu aceeasi moneda: Ne putem inspira cu totii din amanarea votului pe cererea DNA cu privire la Tariceanu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri, cu privire la amanarea numirii noilor ministri propusi de PSD, ca s-a orientat dupa modul in care actioneaza PSD in Parlament, referindu-se la tergiversarea.

Reactie-fulger din PSD, dupa declaratiile lui Klaus Iohannis: Are o problema medicala

Senatorul PSD Nicolae Serban a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, facute vineri intr-o conferinta de presa. in mod cert e o situatie din ce in ce mai grava in tara. in cazul lui.

Klaus Iohannis, despre propunerile de ministri: inlocuim oameni slabi cu oameni slabi. Eu nu sunt de acord sa se continue in acest circ. PSD sub Dragnea nu face performanta guvernamentala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in declaratiile facute dupa lansarea programului Romania Educata ca nu a finalizat analiza privind propunerile PSD pentru posturile de ministii ai Dezvoltarii si.

Miscarea de ultima ora facuta de Klaus Iohannis impotriva coalitiei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat CCR in legatura cu legea privind desecretizarea protocoalelor cu SRI initiata de cei doi presedinti ai P-arlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, impreuna.

UPDATE Olguta Vasilescu acuza statul paralel ca vrea sa lase PSD fara candidat viabil n campania electorala: Un deputat PNL a venit la Iordache sa i-l dea la telefon pe Klaus Iohannis / Ce spune liberalul

Lia Olguta Vasilescu a acuzat miercuri ca un deputat PNL a venit la Florin Iordache pentru a i-l da la telefon pe Klaus Iohannis si a vorbit despre o incercare in forta de a-l schimba pe Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor, in coordonare cu alte forte, printre care DNA. UPDATE Deputatul liberal Nicolae Neagu a negat aceasta acuzatie: Nu am telefonul domnului presedinte, nu am discutat si nu am fost sunat de la Cotroceni.

in timp ce PSD bate toba cu amnistia, Klaus Iohannis lanseaza in dezbatere publica rezultatele proiectului Romania Educata, initiat inca de la preluarea mandatului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis calca pe urmele predecesorului sau, Traian Basescu, si propune o noua strategie pentru modernizarea educatiei. Rezultatele proiectului Romania Educata, initiat de.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )