Libnet.ro
UNICEF

07:15

Liviu Dragnea: Daca presedintele va refuza noile propuneri de ministri o sa ne intrunim din nou si o sa luam o deciziei mai apasata (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Daca presedintele va refuza noile propuneri de ministri o sa ne intrunim din nou si o sa luam o deciziei mai apasata (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara, dupa sedinta Comitetului Executiv al partidului, ca daca presedintele Klaus Iohannis va refuza noile propuneri de ministri, liderii social-democrati se vor re. continuă pe B1

Dragnea, despre noile propuneri de ministri: Daca Iohannis refuza, vom lua o decizie poate mai apasata

Liviu Dragnea, a declarat marti seara dupa sedinta CEx a PSD ca va fi luata o noua decizie, poate mai apasata in cazul in care Klaus Iohannis va refuza cele doua propuneri ale conducerii partidului pentru.

DANCILA, DESPRE NOILE PROPUNERI DE MINISTRI: Vom lua o decizie maine in CEx al PSD

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca decizia pentru noile propuneri de ministri pentru Transporturi si Dezvoltare regionala vor fi luate in coalitie si in Comitetul Executiv al PSD, care va avea loc maine de la ora 17.

Liviu Dragnea, despre propunerile de ministri: Razvan Cuc este membru in organizatia PSD Neamt, care il sustine foarte tare

Liviu Dragnea a vorbit, marti, inainte de CEx al PSD despre eventualele propuneri de ministri pentru Dezvoltare si Transporturi. Razvan Cuc e membru la PSD Neamt de vreo doua saptamani. inteleg.

Viorica Dancila, intrebata daca ea crede ca seful statului va accepta noile propuneri de ministri: Greu de spus

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa faca declaratii inainte de sedinta CEx a PSD, despre propunerile de ministri pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor. Pe surse, sunt.

Liviu Dragnea a bagat-o in sedinta pe Viorica Dancila, inainte de a anunta propunerile de ministri

Liviu Dragnea a bagat-o in sedinta pe Viorica Dancila, marti dupa amiaza, cu o ora inainte de inceperea CEx-ului PSD. Premierul urmeaza sa anunte propunerile pentru Ministerul Dezvoltarii si cel al.

LIVETEXT Liviu Dragnea, declaratii de presa, dupa reuniunea conducerii PSD

Seful PSD, Liviu Dragnea, va sustine o conferinta de presa dupa reuniunea conducerii partidului in care au fost votate cele doua propuneri pentru portofoliile Transporturi si Dezvoltare Regionala. Astfel, Razvan Cuc - Transporturi si Daniel Suciu-Dezvoltare sunt propunerile pe care Guvernul le va inainta presedintelui Klaus Iohannis. Conferinta de presa va incepe in scurt timp.

Dancila: Marti stabilim noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi si imediat i le trimit presedintelui

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca decizia privind noile propuneri pentru ministerele Transporturilor si Dezvoltarii va fi luata marti in Comitetul Executiv al PSD si imediat dupa aceea ii va trimite presedintelui Klaus Iohannis noile nominalizari.

Liviu Dragnea, intrebat daca Romania ar trebui sa o sustina pe Kovesi: Nu suntem la Eurovision

Liviu Dragnea a fost intrebat daca Romania ar trebui sa o sustina candidatura Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European, iar raspunsul liderului PSD a fost ca nu suntem la.

Mihai Tudose, dezvaluiri despre un scandal cu Liviu Dragnea: Hai, ma, sa mori tu!

Fostul premier Mihai Tudose a povestit un moment tensionat dintre el si presedintele PSD Liviu Dragnea. Prezent in cadrul unei emisiuni la TVR, fostul sef al Guvernului a dezvaluit ca unul din motivele pentru care.

Ce crede Liviu Dragnea despre OUG pe Justitie anuntata de Tudorel Toader

Liviu Dragnea, presedintele PSD, sustine ca Ordonanta de Urgenta care modifica Legile justitiei era necesara si trebuia data de catre Guvern, potrivit stiripesurse. ro. Eu cred ca OUG a respectat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )