Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, dezlantuit la adresa PSD: Este un partid tributar trecutului comunist, un partid care nu are nicio legatura cu nevoile si cu aspiratiile romanilor

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dezlantuit la adresa PSD: Este un partid tributar trecutului comunist, un partid care nu are nicio legatura cu nevoile si cu aspiratiile romanilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca PSD va iesi rau din sedinta CExN de vineri, pentru ca liderii social-democrati sunt preocupati cum sa isi regleze conturile intre ei in loc sa se. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, audiat la DNA: Liderul PNL a dat explicatii dupa plangerea depusa de Viorel Catarama (VIDEO)

UPDATE:Ludovic Orban a condamnat la iesirea de la audierea decizia lui Viorel Catarama de a trimite spre DNA o problema de partid. Daca domnul Catarama crede ca isi poate rezolva situatia din partid.

Ludovic Orban, despre inscrierea lui Crin Antonescu in cursa pentru euroalegeri: Este o candidatura puternica, ma bucur ca a luat decizia de a se implica

Liderul PNL Ludovic Orban sustine candidatura lui Crin Antonescu la alegerile europarlamentare, spunand ca experienta politica a acestuia il face un candidat puternic si are sanse sa ajute Romania din Parlamentul European.

Ludovic Orban, audiat la DNA

Liderul PNL Ludovic Orban este audiat joi la sediul DNA, sustin surse judiciare. Audierea liderului liberal vine dupa ce Viorel Catarama a depus o plangere impotriva lui si a altor 15 liberali. Luni, Viorel.

Ludovic Orban, audiat la DNA dupa plangerea facuta de Viorel Catarama

Liderul Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a fost audiat in calitate de martor joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar deschis la sesizarea lui Viorel Catarama.

Ludovic Orban, audiat la DNA

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost audiat astazi la Directia Nationala Anticoruptie.

Ludovic Orban, audiat la DNA ca martor din cauza unei sesizari a lui Viorel Catarama

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost audiat mai bine de o ora la DNA, in calitate de martor, in baza unei sesizari a lui Viorel Catarama.

Ludovic Orban, audiat la DNA: Liderul PNL da explicatii dupa plangerea depusa de Viorel Catarama

Presedintele PNL, Ludovic Orban, va fi audiat miercuri la sediul DNA unde urmeaza sa dea explicatii in dosrul deschis dupa Viorel Catarama a depus plangere penala pe numele liderului liberal si altor 15 membri.

Oprisan: Nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, dar nu poti sa vii peste noapte, cnd n-ai deschis gura n interiorul partidului, si sa scrii o scrisoare / E cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului

Cu o ora inainte de sedinta decisiva din PSD, Marian Oprisan, ii critica deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificand demersul ca fiind cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. Stiti ca nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, cand am avut ceva de zis am zis in interiorul partidului si lucrurile au fost regularizate. Nu poti sa vii peste noapte, cand n-ai deschis gura in organismele statutate, si sa scrii o scrisoare si sa te adresezi cetatenilor cu probleme strict ale PSD, a spus el.

Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara. intr-o postare pe Facebook, senatorul PMP a dat de inteles ca tara nu va scapa de aceasta.

Baronul Oprisan: PSD este cel mai serios partid din Romania

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, dupa sedinta CEx, ca PSD nu se va scinda, ba chiar divergentele din interiorul sau demonstreaza ca este un partid viu si democratic. Baronul de Vrancea a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )