Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mai multi senatori PSD nu vor sa-l sustina pe Isarescu si cer explicatii de la Viorica Dancila

Hotnews Hotnews,
 Mai multi senatori PSD nu vor sa-l sustina pe Isarescu si cer explicatii de la Viorica Dancila

Senatorii PSD nu vor sa-l sustina pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat in fruntea BNR. La sedinta de grup o parte dintre senatori s-au revoltat luni, dupa ce Calin Popescu Tariceanu a anuntat oficial ca PSD-ALDE va propune si va vota reinnoirea mandatului de viceguvernator a lui Isarescu. Pozitia parlamentarilor social-democrati apare in contextul in care PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea a pornit un adevarat razboi cu viceguvernatorul Bancii Nationale. continuă pe Hotnews

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate - VIDEO

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate. Dupa ce au fost loviti cu masina l-au imobilizat pe soferul vinovat. Si l-au .

VIDEO Incendiu la o pensiune din Tulcea. Mai multi turisti s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit sambata la o pensiune din localitatea Mahmudia, judetul Tulcea, iar mai multi turisti s-au autoevacuat. Pompierii intervin cu patru autospeciale, relateaza Mediafax.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

EUGEN TOMAC: Mai multi presedinti de organizatii PMP au fost revocati

Conducerea Partidului Miscarea Populara a decis astazi demiterea a 17 presedinti de organizatii pe motiv ca au obtinut sub 5% la alegerile europarlamentare din 26 mai, a anuntat liderul formatiunii, Eugen Tomac, la finalul sedintei Colegiului National al PMP.

Paul Stanescu: Nu cred ca Dragnea mai este membru PSD

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat vineri, intr-o conferinta de presa, ca nu crede ca fostul lider social-democrat Liviu Dragnea mai este membru de partid, deoarece, conform statutului, si-a pierdut.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )