Libnet.ro
UNICEF

21:15

MIHAI FIFOR, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Dorim sa dam un semnal tuturor votantilor nostri si romanilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Dorim sa dam un semnal tuturor votantilor nostri si romanilor

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni ca parlamentarii social democrati si-au aratat sustinerea pentru Guvern si au votat pentru ramanerea la guvernare. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Fifor: Suntem concentrati pe ziua motiunii. E o zi importanta, dorim sa dam un semnal tuturor votantilor nostri si romanilor

Mihai Fifor, presedintele Consiliului National si purtatorul de cuvant al PSD, a facut declaratii la Antena 3 cu privire la sansele Opozitiei de a darama Guvernul PSD-ALDE prin motiunea de.

Fifor, despre opozitie: PSD nu va lasa tara pe mana acestor impostori. Motiunea nu va trece

Presedintele Consiliului National al PSD Mihai Fifor critica motiunea de cenzura a opozitiei, pe care o acuza ca nu are o propunere serioasa de guvern, de prim-ministru, un program de guvernare si da asigurari ca PSD nu va lasa tara pe mana acestor impostori, iar motiunea nu va trece!.

MIHAI FIFOR: Cei care au depus motiunea vor doar sa darame

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, sustine ca partidele care au depus motiunea de cenzura vor doar sa darame, dar nu sunt in stare sa construiasca nimic, precizand ca tara noastra nu isi permite o astfel de aventura.

PSD nu are emotii inaintea votului pentru motiunea de cenzura. Mihai Fifor: Nu exista probleme. Colegii sunt pe pozitii

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni, la Antena 3, ca nu are emotii privind votul de maine asupra motiunii de cenzura si ca membrii partidului vor fi prezenti la sedinta pentru a asigura cvorum, dar nu vor vota.

Mihai Fifor: Motiunea nu va trece! Vor doar sa darame, dar nu sunt in stare sa construiasca nimic

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, acuza opozitia parlamentara ca, desi isi doresc sa dea jos guvernul PSD, nu sunt in stare sa vina cu propuneri coerente pentru o viitoara guvernare. Ce vor.

Ultimele calcule PSD inaintea motiunii de maine. Mihai Fifor: Va asigur ca nu exista probleme

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni ca parlamentarii social democrati si-au aratat sustinerea pentru Guvern si au votat pentru ramanerea la guvernare.

Mihai Fifor (PSD): Opozitia nu are nicio propunere serioasa de premier, niciun program de guvernare. Vrea doar sa darame, dar nu e in stare sa construiasca nimic

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, considera ca Opozitia nu are nicio propunere de inlocuire a Guvernului Dancila pentru ca nu este in stare sa construiasca nimic, ci pur si simplu vrea sa.

Ion Cristoiu, ipoteza-soc despre motiunea de cenzura: Nu este exclus ca noi toti sa ne inselam

Ion Cristoiu sustine ca nu crede in rezultatul PSD la alegerile europarlamentare si se gandeste ca ar fi vorba de o conspiratie intre o parte din baroni, puteri, servicii si Iohannis pentru inlaturarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )