Libnet.ro
UNICEF

13:00

Organizatia de pensionari din PSD il sustine pe Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Organizatia de pensionari din PSD il sustine pe Liviu Dragnea

PSD transmite ca membrii Biroului Executiv Central al Organizatiei Pensionarilor Social Democrati si presedintii organizatiilor judetene ale OPSD, cu exceptia a doua judete, isi exprima aprecierea fata de liderul partidului Liviu Dragnea, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Badalau: PSD e vulnerabil din cauza lui Liviu Dragnea, a situatiei lui juridice si a modului sau de actiune

PSD este vulnerabil din cauza problemelor lui Liviu Dragnea in justitiei, dar si a modului sau de actiune care a atras oprobriul unei importante parti a societatii romanesti, spune Niculae Badalau, liderul organizatiei Giurgiu, argumentandu-si astfel sustinerea pentru scrisoarea prin care i se cere demisia actualului lider al formatiunii.

Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau: Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Fostul vicepremier in cabinetul Tudose, Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau, recunoaste intr-o postare pe Facebook ca este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

SOC! Organizatia de Pensionari il sustine pe Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si-a mai asigurat un vot in Comitetul Executiv National al PSD. Organizatia de Pensionari a anuntat ca il va sustine la sedinta cruciala ce va avea loc vineri. Atunci, ar urma sa se discute.

PSD Brasov il sustine pe Liviu Dragnea in fruntea PSD

Presedintele interimar al PSD Brasov, Marius Dunca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca principiile enuntate in scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt normale, democratice, insa in.

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea. Acolo se va discuta despre scrisoarea prin care i se cere demisia din functia de presedinte al PSD si de la sefia Camerei.

Politic show: Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara; Harta taberelor din PSD. Ce filiale l sustin pe Dragnea si care i cer demisia; De ce nu semneaza liderii scrisoarea? Ion Cristoiu despre planul ascuns din PSD:

Cum a lasat PSD o portita pentru frauda electorala la referendumul pentru familia traditionala. Referendumul pentru familia traditionala va purta stampila indoielii, indiferent de rezultat. Grupul pucistilor din PSD a dominat mediatic la Romania TV si Antena 3. Grupul celor trei din PSD, care i-au cerut miercuri intr-o scrisoare demisia lui Liviu Dragnea, a dominat.

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea: Stiu ce se ascunde in spatele afirmatiilor batjocoritoare, dovedeste ca nu este interesat de dialog

Primarul general, Gabriela Firea, l-a atacat din nou pe Liviu Dragnea, dupa replica acestuia la scrisoarea aparuta public. Gabriela Firea apreciaza ca reactia liderului PSD a fost dezamagitoare si a vorbit din.

Cine sunt cei 5 judecatori care vor decide soarta lui Liviu Dragnea: Unul dintre magistrati l-a condamnat in dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit data de 8 octombrie pentru primul termen din apelul lui Liviu Dragnea impotriva sentintei de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor.

Organizatia Judeteana a PSD Constanta l sustine n continuare pe Liviu Dragnea

Organizatia Judeteana a PSD Constanta a decis, la sedinta Biroului Permanent Judetean, sa il sustina in continuare pe Liviu Dragnea in functia de presedinte ales al partidului si sa faca un apel la unitate in jurul acestuia, relateaza Mediafax.

Marcel Ciolacu: Sustin scrisoarea colegilor mei. Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Deputatul PSD Marcel Ciolacu, fost vicepremier in cabinetul condus de Mihai Tudose, anunta la randul sau ca sustine scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, afirmand ca in partid au fost luate decizii gresite si libertatea de exprimare a fost suprimata. El il acuza pe Liviu Dragnea ca a ajuns orbit de putere si vorbeste si de problemele personale ale liderului PSD, care fac ca modificarile la legile justitiei sa nu fie realizate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )