Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ponta, mesaj catre PSD-isti dupa venirea lui Tudose la Pro Romnia: Ati ramas cu Dancila si Vlcov! Treziti-va!

Hotnews Hotnews,
 Ponta, mesaj catre PSD-isti dupa venirea lui Tudose la Pro Romnia: Ati ramas cu Dancila si Vlcov! Treziti-va!

Victor Ponta sustine ca plecarea lui Mihai Tudose din PSD este un avertisment pentru cei care stau cu capul plecat in fata lui Dragnea, Valcov, Codrin si alti indivizi de teapa lor si ii indeamna pe social-democrati sa se trezeasca. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, mesaj pentru PSD dupa demisia lui Mihai Tudose: Ati ramas cu Dancila si Valcov! Treziti-va!

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat marti ca a demisionat din PSD pentru a se alatura formatiunii lui Victor Ponta, ProRomania. intr-un mesaj postat pe Facebook, la scurt timp dupa anuntul lui Tudose, Ponta le.

Codrin Stefanescu, dupa demisia lui Tudose din PSD: A plecat la un partidulet foarte mic. Asa ne rasplateste pentru ca l-am sprijinit sa devina parlamentar, ministru si premier

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, spune ca liderii partidului se asteptau la demisia lui Mihai Tudose, care a plecat la un partidulet foarte mic, al carui conducator, la randul lui, a tradat partidul.

Prima reactie de la varful PSD dupa demisia lui Tudose

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti ca era de asteptat ca fostul premier Mihai Tudose sa demisioneze din partid si sa se inscrie in Pro Romania. Era de asteptat. Sunt convins.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )