Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie din PSD dupa demisiile din Parlament: Sa nu ne grabim. Se incearca tot felul de lucruri

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD dupa demisiile din Parlament: Sa nu ne grabim. Se incearca tot felul de lucruri

Majoritatea parlamentara ramane PSD - ALDE, a afirmat miercuri liderul deputatilor social-democrati, Daniel Suciu, in contextul plecarii din partid a trei parlamentari. Au plecat din grupul parlamentar. Eu. continuă pe Antena3

Razboiul Firea-Dragnea, la un alt nivel. Prima reactie din PSD

Razboiul Firea-Dragnea a ajunsla un alt nivel. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sambata, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar intentiona sa promoveze o ordonanta de.

Prima reactie din PSD dupa adoptarea rezolutiei impotriva Guvernului Dancila

Dan Nica, liderul delegatiei PSD din Parlamentul European, condamna continutul rezolutiei pe tema statului de drept din Romania, votata marti in Parlamentul European, de 473 de eurodeputati. PSD-istul subliniaza ca demersul e strict politicianist, coordonat de dreapta populista si menit sa creioneze imaginea unei Romanii slabe in Europa.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana pentru Justitie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitiei, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus sa atace raportul la CJUE.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus contestarea raportului la CJUE.

Mitica Dragomir, prima reactie dupa achitare: Nu ma bucur! Plang

Prima reactie a fostului sef al LPF Dumitru Dragomir, dupa ce magistratii au decis sa il achite in dosarul in care fusese condamnat pentru spalare de bani. Nu ma bucur deloc, domnisoara. Pentru ca am.

Prima reactie a lui Tade dupa transferul la Dinamo

Francezul Gregory Tade a semnat marti cu Dinamo si se arata nerabdator sa debuteze in tricoul echipei din Stefan cel Mare.

Nepoata lui Florin Pandele se afla si ea pe lista oamenilor care au plecat din PSD

PSD risca sa piarda majoritatea in Senat, dupa ce un senator social-democrat a demisionat, miercuri. Iar plecarile din PSD continua. Alti doi deputati, apropiati ai primarului Capitalei Gabriela Firea, isi dau demisia din partid. Potrivit informatiilor.

PSD-ALDE, la un pas de a pierde majoritatea: Un senator a anuntat ca demisioneaza din PSD (FOTO)

Senatorul Emanuel Botnariu a anuntat ca demisioneaza din PSD. Acesta si-a anuntat decizia, miercuri, in plenul Senatului. in aceste conditii coalitia PSD-ALDE va avea, la limita, majoritatea din.

Cretu, despre o demisie din PSD: Nu ma gndesc dect la a-mi ndeplini mandatul

Corina Cretu a declarat, intr-un interviu pentru Romania Tv, despre o posibila demisie din PSD, ca nu se gandesc decat la a isi duce la bun sfarsit mandatul de comisar european. Aceasta a precizat ca cea mai tensionata relatie pe care o are in prezent este cu propriul Guvern.

Val de plecari din PSD. Social democratii, la un pas sa ramana fara majoritate

Senatorul Emanuel Gabriel Botnariu a demisionat din functia de membru al Partidului Social Democrat, acesta anuntand ca ramane senator independent. De asemenea, potrivit unor informatii Digi24 , din PSD vor mai pleca alti doi deputati, apropiati ai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )