Libnet.ro
UNICEF

18:15

Sondaj: PSD 30%, PNL 27,8%. Ludovic Orban: E un scor catastrofal pentru social-democrati. Romanii nu se lasa pacaliti (VIDEO)

B1 B1,
Sondaj: PSD 30%, PNL 27,8%. Ludovic Orban: E un scor catastrofal pentru social-democrati. Romanii nu se lasa pacaliti (VIDEO)

PSD a scazut de la 54%, cat avea la inceputul lui 2017, la 30%, arata cel mai recent sondaj comandat de PNL. Doar 3 procente ii mai despart pe liberali de social-democrati. Aproape 26. 000 de subiecti. continuă pe B1

Orban a anuntat rezultatele unui sondaj comandat de partid: PSD - putin peste 30%, PNL 27,8%, ALDE - 11,5%

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat duminica rezultatele unui sondaj comandat de partid si facut pe un esantion de 26. 000 de persoane, continand si date privind increderea oamenilor in Guvern si perceptia acestora pe diferite teme. Potrivit sondajului, PSD are putin peste 30%, PNL - 27,8%, ALDE - 11,5 %, urmat de USR, cu 10,2% si de partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, cu 5.

Ludovic Orban, atac la Liviu Dragnea: A prezentat o crestere economica fictiva

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a prezentat o crestere economica fictiva. Daca intr-un an cresterea economica a fost 6,9% si in.

Ludovic Orban, intrevedere cu emisarul PPE: PSD si ALDE sunt paria in Europa

Presedintele PNL Ludovic Orban s-a intalnit, luni, cusecretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz-White. Dupa convorbirile cu oficialul de la Bruxelles si conducereapartidului despre strategia la.

LUDOVIC ORBAN: Marin Anton, exclus din PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca Biroul Politic National al liberalilor a finalizat procedura de demitere a presedintelui PNL Giurgiu, Marin Anton.

LUDOVIC ORBAN: Este o rusine pentru Guvern si coalitia majoritara ca Romania nu are buget

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, astazi, neadoptarea pana in prezent a bugetului de stat pentru anul in curs.

Sondaj intern al PNL. Date surprinzatoare

Presedintele PNL i-a chemat pe liderii partidului, in Modrogran, pentru a le prezenta datele sondajului de 300. 000 de euro efectuat la comanda partidului. in sondaj au fost masurati si potentialii candidati la al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2867 seconds )