Libnet.ro
UNICEF

22:17

Tariceanu si Dragnea nu se inteleg pe legea offshore. Nu avem o disputa pe fond, ci o problema de procedura

Adevărul Adevărul,
Tariceanu si Dragnea nu se inteleg pe legea offshore. Nu avem o disputa pe fond, ci o problema de procedura

Calin Popescu Tariceanu sustine ca nu exista o disputa intre PSD si ALDE pe tema legii offshore, desi deputatii ALDE au refuzat sa voteze in plen alaturi de social-democrati noua forma a legii, astfel incat PSD a fost nevoit sa intoarca proiectul in Comisia de industrii. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

Tariceanu, despre legea Offshore: Am fost luati pe nepregatite / Nu avem o disputa pe fond cu PSD, e o chestiune de procedura

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri ca parlamentarii sai au fost luati pe nepregatite in cazul amendamentelor propuse de PSD la legea Offshore, care a fost retrimisa la comisie, la cererea - surprinzatoare, avand in vedere pozitionarile precedente - a UDMR.

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR

Legea offshore a starnit un scandal urias intre PSD si ALDE in Comisia pentru Industrii din Camera Deputatilor. Totul dupa ce legea a fost modificata din nou de Liviu Dragnea in ultimul moment fara.

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR (VIDEO)

UPDATE:Legea offshore, cu noile amendamente al PSD, a primit raport favorabil in comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si va merge miercuri pentru votul final in plen. Legea offshore a.

PSD a fost de acord sa se reintoarca la Comisie Legea offshore

PSD a fost de acord ca Legea offshore sa fie retrimisa comisiilor pentru ca nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Legea offshore a fost retrimisa, astazi, comisiilor, in conditiile in care ALDE a acuzat ca social-democratii au adus mai multe modificari fara sa ii consulte.

Legea offshore, o miza majora pentru stat

Presedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat, ieri, ca legea offshore reprezinta o miza majora si o oportunitate pentru Romania de a deveni un jucator pe piata de energie.

UPDATE Legea offshore, retrimisa de deputati la comisii, la solicitarea UDMR

Camera Deputatilor a decis, miercuri, la solicitarea UDMR, sa retrimita la comisii legea offshore privind exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra, desi aceasta avea raport final al comisiilor de specialitate si deputatii urmau sa dea un vot final. Initiativa UDMR este cel putin surprinzatoare, tinand cont ca marti PSD a reusit cu sustinerea deputatilor din acest partid sa treaca mai multe modificari radicale.

Scandal urias pe legea Offshore. Investitorii de la Marea Neagra ameninta ca pleaca

Este scandal de proportii pe legea Offshore. Asociatia Romana a Concesionarilor Offshore din Marea Neagra a trimis o scrisoare tuturor membrilor importanti ai Parlamentului, prin care ameninta ca ar putea pleca.

Legea Offshore, din nou la Comisii

Legea offshore intra in dezbatere in comisia de industrii din Camera Deputatilor, iar discutiile se anunta a fi aprinse. Dezbaterea trebuia sa aiba loc saptamana trecuta, insa a fost amanata la cerere.

Statul roman s-a dus la negocierile privind gazul din Marea Neagra FARA studii fundamentale. Nicusor Dan, despre Legea Offshore: O iresponsabilitate colectiva fata de viitorul tarii

Nicusor Dan trage un semnal de alarma privind pierderile aduse statului roman de modificarile aduse la Legea offshore. Mai mult, deputatul sustine ca reprezentantii romani au mers la negocierile cu companiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )