Libnet.ro
UNICEF

06:15

Traian Basescu, scenariu sumbru pentru social-democrati: Au glume de candidati, PSD a ajuns in situatia in care nu au candidat la prezidentiale. Nu vor intra in turul II (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, scenariu sumbru pentru social-democrati: Au glume de candidati, PSD a ajuns in situatia in care nu au candidat la prezidentiale. Nu vor intra in turul II (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat vineri, in emisiunea Se intampla acum cu Tudor Barbu, evolutiile politice de pe scena politica interna in urma rezultatelor alegerilor europarlamentare si a. continuă pe B1

Traian Basescu: Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept (VIDEO)

Intre Klaus Iohannis si conducerea USR nu exista un blat politic pentru ca Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept, a declarat Traian Basescu, europarlamentar PMP, la B1 TV. Fostul presedinte l-a si.

Ce salariu lunar va incasa Traian Basescu ca europarlamentar. Suma de bani e consistenta!

Traian Basescu a surprins cu locul pe care l-a avut pe lista pentru europarlamentare. Acesta a fost primul din PMP! Ce salariu va avea acesta? Suma este una foarte frumoasa. Basescu, salariu lunar ca europarlamentar Fostul presedinte al Romaniei a deschis lista PMP la alegerile europarlamentare si a fost urmat de catre presedintele formatiunii, Eugen .

Noul premier al Republicii Moldova considera ca Traian Basescu ar trebui sa-si primeasca cetatenia inapoi! Maia Sandu: Pentru toate lucrurile bune pe care le-a facut pentru noi si pe care iata vedem si astazi le face

Maia Sandu, premierul moldovean recunoscut de SUA, UE si Rusia, considera ca Traian Basescu ar trebui sa-si primeasca inapoi cetatenia Republicii Moldova, potrivit tv8. md. Domnul Basescu ar trebui.

Un deputat PSD il ataca extrem de dur pe Traian Basescu: PMP trimite drept europarlamentar un turnator dovedit

PMP a semnat cu mandrie Pactul National pentru o Romanie Europeana, in conditiile in care trimite drept europarlamentar un turnator dovedit al Securitatii, in persoana fostului presedinte Traian Basescu,.

Traian Basescu, catre PSD: Voi nu va dati seama cum va vedeti din afara. Nu cred ca aveti pe cineva mai bun decat doamna Dancila, asa cum e ea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut un mesaj ironic pentru cei de la PSD, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician. Adresandu-se social-democratului Liviu Pop, prezent in st.

Traian Basescu, despre mutarea ambasadei Republicii Moldova la Ierusalim: Oligarhul Plahotniuc, obisnuit sa cumpere tot, crede ca poate cumpara bunavointa SUA pentru a ramane la putere

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc incearca sa cumpere bunavointa SUA prin anuntul de marti seara privind mutarea ambasadei molodevenesti din Israel de la.

Maia Sandu: Traian Basescu trebuie sa-si primeasca inapoi cetatenia Republicii Moldova

Lidera PAS, Maia Sandu, care detine si functia de prim-ministru al Republicii Moldova, printr-un vot al Parlamentului declarat insa neconstitutional de Curtea Constitutionala, a declarat ca ex-presedintele roman Traian Basescu ar trebuie sa-si primeasca inapoi cetatenia Republicii Moldova pentru toate lucrurile bune pe care le-a facut pentru noi.

TRAIAN BASESCU: Constiinta democratica a lui Timmermans si-a terminat gazul!

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca, dupa ce a fost batut mar de candidatul PPE, Frans Timmermans, pe care il numeste bietul cabotin, sta pitit in birou si se face ca nu vede lovitura de stat aplicata de oligarhul Vlad Plahodniuc statului de drept in Republica Moldova, tara asociata Uniunii Europene.

Prima reactie din Romania dupa demisia Guvernului de la Chisinau. Traian Basescu: Plahotniuc a inteles ca nu-l mai suporta nimeni in comunitatea internationala (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a oferit o prima reactie pe scena politica romaneasca dupa ce toti membrii Guvernului de la Chisinau, condus de Pavel Filip, si-au anuntat demisia, parand astfel ca.

Traian Basescu, intrebat daca ar accepta sa fie premier: Nu fac niciodata pasul inapoi cand e de facut o treaba. Dar n-as vrea sa se inteleaga prin asta ca si cer postul de prim-ministru (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost intrebat, vineri, la emisiunea Se intampla acum cu Tudor Barbu, de catre un telespectator, daca ar accepta postul de prim-ministru al Romaniei in cazul in care i-ar pr.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3376 seconds )