Libnet.ro
UNICEF

20:32

Tudorel Toader asteapta sedinta CEx al PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudorel Toader asteapta sedinta CEx al PSD

171deputati - dintre care 165 fac parte din coalitia PSD-ALDE - au votat, ieri, in plenul Camerei Deputatilor impotriva motiunii simple depusa de 87 de parlamentari ai opozitiei impotriva ministrului justitiei, Tudorel Toader. Desi pe parcursul ultimelor doua zile au aparut mai multe scenarii conform carora liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi ordonat deputatilor social-democrati sa voteze pentru demiterea lui Tudorel Toader, lucrurile au stat invers in sedinta de plen, parlamentarii coalitiei facand scut comun in jurul celui care a reusit sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, care a declansat procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar si care le-a pus la dispozitie drafturile privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale. continuă pe Ziarul Bursa

Deputat PNL: Un scenariu din ce n ce mai plauzibil - Tudorel Toader, cazut n dizgratia PSD pentru ca nu a dat OUG pe aministie, va fi nlocuit cu Carmen Dan

Deputatul PNL Gigel Stirbu spune ca un scenariu din ce in ce mai plauzibil este ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cazut in dizgratia PSD pentru ca nu a vrut sa dea ordonanta pe amnistie dorita de Liviu Dragnea, va fi remaniat in urma motiunii simple, iar ministrul de Interne Carmen Dan va fi numita interimar.

Tudorel Toader a trecut evaluarea Parlamentului: Motiunea impotriva ministrului Justitiei a fost respinsa la vot. Urmeaza testul remanierii in CEx-ul PSD (VIDEO)

Tudorel Toader a scapat de motiunea simpla depusa in Parlament de PNL! Aceasta a fost respinsa cu 171 de voturi impotriva, 99 pentru si 5 abtineri. Ministrul Justitiei a avut putine emotii dupa ce .

Scandalul mapei lui Augustin Lazar - pretextul perfect pentru Dragnea sa-l remanieze pe Tudorel Toader

Dupa esecul negocierii cu Opozitia pentru adoptarea motiunii simple impotriva lui Toader, Liviu Dragnea a gasit pretextul ideal sa-i retraga sprijinul politic fara ca partenerii de guvernare sa se mai poata opune. Surse oficiale din PSD au declarat pentru Hotnews. ro ca si in interiorul partidului se considera ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a facut de ras in scandalul mapei profesionale a lui Augustin Lazar si ca se va propune remanierea acestuia la viitoarea sedinta a Comitetului Executiv al PSD.

Surse: CSM asteapta cererea scrisa a lui Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a publicat documentul promis, dar a cerut Consiliului Superior al Magistraturii sa ii transmita daca este legal sau nu sa publice aceste documente. Solicit, pe.

Tudorel Toader, intrebat de activitatea in fruntea Ministerului Justitiei: Dumneavoastra va reprosati ceva in viata? (VIDEO)

Remanierea guvernamentala se aproprie de momentul concluziilor, iar una din intrebarile la care toata lumea asteapta raspuns este cea privind viitorul lui Tudorel Toader in fruntea Ministerul.

Surse: PSD ar putea vota motiunea Opozitiei impotriva lui Tudorel Toader ca sa-l ajute pe Dragnea

Deputatii PSD ar putea vota miercuri motiunea simpla depusa de Opozitie impotriva ministrului Justitiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Miza: Liviu Dragnea ar putea invoca faptul ca Tudorel Toader a ramas fara sprijin politic in Parlament, motiv sa-l dea afara din Guvern pe ministrul Justitiei. Liderul PSD vrea sa scape de Toader, insa Tariceanu se opune. Motiunea va fi votata miercuri in plen.

Atac dur din PSD dupa gafa lui Tudorel Toader: Era firesc sa isi ceara scuze. Este o eroare impardonabila

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu il critica pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru gafa din raportul de evaluare a procurorului general Augustin Lazar. Aceasta ii aminteste ministrului ca la baza este pr.

Dan Barna, dupa motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader: Solidaritatea PSD in protectia penalilor este una impecabila

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, dupa respingerea motiunii simple impotriva ministrului Justitiei, ca solidaritatea PSD in protectia penalilor este una impecabila, in Romania existand o majoritate care sustine infractorii, iar Tudorel Toader fiind impresarul acestora.

Deputatii PSD il ameninta pe Tudorel Toader: Daca nu publica dovezile promise despre Augustin Lazar, nu il salveaza de motiunea simpla

Intarzierea lui Tudorel Toader de a prezenta dovada privind clasarea data de Augustin Lazar intr-un dosar al presedintelui Klaus Iohannis provoaca mari nemultumiri in PSD. Liviu Plesoianu, unul dintre cei.

VIDEO PNL: Dovada manipularii - Tudorel Toader, atunci cnd a propus revocarea procurorului general, a folosit intentionat sintagma procurorul Lazar

Confuzia Augustin Lazar/ Cristian Lazar nu este o simpla gafa sau o eroare, asa cum incearca Tudorel Toader in mod ticalos sa pacaleasca opinia publica, ci a fost un act premeditat pentru a forta plecarea din functie a procurorului general si a lansa un atac politic care sa-l satisfaca pe Liviu Dragnea si pe baronii PSD, spune PNL.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )