Libnet.ro
UNICEF

13:30

UPDATE Orban: Ciolos a trait foarte bine n perioada PSD. Am avut o ntelegere cu el pe care a ncalcat-o

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Orban: Ciolos a trait foarte bine n perioada PSD. Am avut o ntelegere cu el pe care a ncalcat-o

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la un post TV, ca Dacian Ciolos nu are cum sa lupte cu PSD deoarece a trait foarte bine in perioada PSD, precizand ca acesta a incalcat intelegerea cu PNL de a curata administratia publica de social-democrati, atunci cand a fost premier, anunta Mediafax. UPDATE Ludovic Orban a continuat atacurile, la un post TV, declarand ca a fost mereu mirat de carierele politice ciudate, referindu-se la Dacian Ciolos, numit ministru al Agriculturii de Calin Popescu Tariceanu, nominalizat comisar european pentru agricultura de Traian Basescu, iar pentru al doilea mandat propus Victor Ponta. Pe mine m-au mirat intotdeauna carierele politice ciudate. Urmaresc cu mare atentie diferite cariere extrem de ciudate. Si aici am sa va spun despre Ciolos faptul ca a aparut din neant. A fost pus de Tariceanu ministrul al Agriculturii. Nici azi nu am reusit sa inteleg de ce. Dupa ce a picat guvernul PNL, s-a dus consilier la Basescu, care era principal adversar al PNL si care l-a propus comisar european. Dupa ce si-a terminat mandatul de comisar european la alegerile din 2014, cine credeti ca l-a propus pentru un al doilea mandat de comisar european? Presedintele PSD, premierul din acea perioada Victor Ponta, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, duminica seara, la postul B1 Tv. continuă pe Hotnews

Orban: Ciolos a trait foarte bine n perioada PSD. Am avut o ntelegere cu el pe care a ncalcat-o

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la un post TV, ca Dacian Ciolos nu are cum sa lupte cu PSD deoarece a trait foarte bine in perioada PSD, precizand ca acesta a incalcat intelegerea cu PNL de a curata administratia publica de social-democrati, atunci cand a fost premier, anunta Mediafax.

Ludovic Orban demasca colaborarea lui Dacian Ciolos cu PSD: Trage cu pistol din spate in noi ca sa aduca un serviciu puterii. Nu ataca PSD pentru ca a trait foarte bine in guvernarea lor (VIDEO)

Ludovic Orban a demascat in emisiunea Controverse de pe B1TV jocurile pe care le face Dacian Ciolos prin atacurile repetate la adresa PNL. Presedintele liberalilor a aratat cum fostul premier, in loc sa faca.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )