Libnet.ro
UNICEF

10:15

Victor Ponta, catre PSD: Schimbati AZI acest buget ticalos, rusinos, golanesc si nesimtit!

B1 B1,
Victor Ponta, catre PSD: Schimbati AZI acest buget ticalos, rusinos, golanesc si nesimtit!

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, face apel catre membrii CEx al PSD sa schimbe astazi bugetul propus pentru anul 2019, acuzand sefii social-democrati ca vor folosi in interes personal banii prevazuti. continuă pe B1

Victor Ponta, catre liderii PSD: Schimbati azi acest buget ticalos, rusinos, golanesc si nesimtit!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a facut, duminica, pe Facebook, un apel catre membrii Comitetului Executiv National al PSD sa schimbe bugetul pe 2019, pe care l-a caracterizat ca fiind ticalos, rusinos,.

PONTA, CATRE LIDERII PSD: Schimbati acest buget ticalos, golanesc si nesimtit

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a facut astazi, pe Facebook, un apel catre membrii Comitetului Executiv National al PSD sa schimbe bugetul pe 2019, pe care l-a caracterizat ca fiind ticalos, rusinos, golanesc si nesimtit.

Si Corina Bogagiu, fost deputat PSD, trece la partidul lui Victor Ponta

Fostul deputatul PSD Corina Bogaciu, in varsta de 29 ani, a anuntat vineri ca s-a inscris in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, dupa ce in noiembrie anul trecut a demisionat din PSD, unde facea parte din organizatia Ilfov, condusa de Gabriela Firea la acea vreme.

Un fost deputat PSD se inscrie in partidul lui Victor Ponta

Continua migratiile spre partidul lui Victor Ponta, Pro Romania. Dupa ce in ultimele zile si-au dat demisia din PSD Oana Silvia Vladuca, Mihai Tudose si Georgian Pop si s-au inscris in Pro Romania, vineri, o .

DECIMAREA PSD: S-a dat ORDIN PE UNITATE - Mai multi social-democrati se alatura lui Victor Ponta

Decimarea PSD. Mai multi membri ai partidului condus de Liviu Dragnea si-au anuntat trecerea la Pro Romania, partid condus de Victor Ponta. Printre ultimii plecati se regasesc: primarul orasului Simeria.

Georgian Pop a plecat din PSD si s-a nscris n partidul lui Victor Ponta

Deputatul Georgian Pop a demisionat din PSD si s-a inscris in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

Georgian Pop a plecat din PSD si s-a nscris n partidul lui Victor Ponta: PSD, un partid din ce n ce mai urt de oameni

Deputatul Georgian Pop a demisionat din PSD si s-a inscris in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, potrivit unui anunta postat pe Facebook. Georgian Pop este membru in Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala.

Lovitura pentru PSD. inca un deputat pleaca la partidul lui Victor Ponta

Deputatul de Timis Adrian Pau a anuntat, sambata, ca isi va da demisia din PSD pentru a se inscrie in Pro Romania, deoarece nu se mai regasestein partidul condus de Liviu.

Victor Ponta reactiveaza electoratul PP-DD

Ieri seara lucrurile au luat o turnura complet neasteptata la postul de televiziune Realitatea TV. De unde eram obisnuiti cu spectacolul facut de Rares Bogdan, brusc si deodata acest spectacol s-a schimbat radical, avandu-i in prim-plan pe Gusa si Catanga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )