Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta propune un plan pentru prezidentiale: Sa sprijinim un candidat care sa ia mai multe voturi in primul tur decat Dragnea, reprezentantul populistilor, analfabetilor, coruptilor si oportunistilor

B1 B1,
Victor Ponta propune un plan pentru prezidentiale: Sa sprijinim un candidat care sa ia mai multe voturi in primul tur decat Dragnea, reprezentantul populistilor, analfabetilor, coruptilor si oportunistilor

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, propune crearea unui front comun de catre adevaratii social-democrati, progresisti si europeni penntru a sustine un candidat social-democrat la alegerile. continuă pe B1

Victor Ponta: Liviu Dragnea zice ca daca el nu poate sa fie presedinte, atunci sa nu fie nimeni altcineva si atunci candideaza el la prezidentiale(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, desi va pierde in fata lui Klaus Iohannis, pentru ca nu.

Ce spune Victor Ponta despre o candidatura a lui Dragnea la prezidentiale: Toata lumea stie ca va fi la fel ca in 2000

Fostul premier Victor Ponta sustine ca in conditiile in care Liviu Dragnea va candida pentru functia de presedinte al tarii, electoratul se va mobiliza ca in anul 2000, de aceasta data voturile urmand a fi castigate de Klaus Iohannis, doar pentru a nu fi ales sef al statului liderul PSD.

Victor Ponta, privind alegerile prezidentiale: O sa mergem toti sa-l votam pe Iohannis, sa nu iasa Dragnea. Asta e previziunea mea

Victor Ponta, fostul premier, a declarat ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2019. Fostul premier a mai spus ca nici Liviu Dragea nu ar fi o solutie si ca daca va candida, mergem toti.

Eugen Teodorovici, mesaj pentru Victor Ponta: ii place sa bage batul prin gard

Eugen Teodorovici spune ca Victor Ponta il ataca in ultima perioada si incearca sa-l asocieze cu introducerea de noi taxe. Ministrul de Finante spune ca el i-a spus lui Victor Ponta, in vremea cand era.

Victor Ponta: Eu nu cred ca se da amnistia si gratierea pentru ca Dragnea considera ca si-a rezolvat problema. Nu-l intereseaza ca are probleme Mitraliera sau X sau Y(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu crede ca se va da ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea pentru ca Liviu Dragnea nu mai este.

Victor Ponta: Liviu Dragnea o sa-si bage coada si la BNR. Mai are de luat vreo doua-trei institutii si le-a rezolvat pe toate (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea incearca, treptat, sa acapareze toate institutiile importante si ca nici Banca Nationala a Ro.

Victor Ponta, despre Eugen Teodorovici: Era membru PNL si Crin Antonescu mi-a zis ia-mi-l de pe cap(VIDEO)

Adunity_83454Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a povestit, luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, un episod legat de relatia lui cu actualul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, precizand ca.

Victor Ponta: Cu echipa Dragnea, PSD este un fel de PRM, fara cultura si ideologia lui Vadim Tudor, doar manifestarile (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in acest moment, PSD se afla in plina involutie, fiind un partid care are manifestarile PRM. La.

Victor Ponta: Romania merge intr-o directie gresita

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca staff-ul partidului a inceput din aceasta saptamana intalnirile cu structurile formatiunii din tara, principalul mesaj pe care vor sa-l transmita fiind acela ca Romania merge intr-o directie gresita.

Victor Ponta, NOI ATACURI la adresa Guvernului: Cica trebuie sa gestionam bugetul UE, dar nu suntem in stare sa facem propriul buget

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut, vineri, ca Romania este singurul stat din Uniunea Europeana care, pana acum, nu are propriul buget. Asta in conditiile in care, in perioada in care asigura.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )