Libnet.ro
UNICEF

10:01

Viorica Dancila: Tratam motiunea cu seriozitate. Parlamentarii PSD vor asigura cvorumul, dar nu vor vota (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Tratam motiunea cu seriozitate. Parlamentarii PSD vor asigura cvorumul, dar nu vor vota (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, dupa intalnirea avuta cu parlamentarii social-democrati ca motiunea de cenzura va fi tratata cu seriozitate si ca parerea coalitiei PSD-ALDE este aceea ca. continuă pe B1

DANCILA, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Parlamentarii PSD vor asigura cvorumul, dar nu vor vota

Premierul Viorica Dancila, care este si presedinte interimar al PSD, spune ca parlamentarii formatiunii vor asigura cvorumul, dar nu vor vota la motiunea de cenzura.

Viorica Dancila: Voi candida la sefia PSD, NU si la prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va candida la presedintia PSD, dar nu si la prezidentiale. Sefa Executivului a spus ca ar vrea sa fie depuse mai multe candidaturi pentru sefia partidului. Voi.

Viorica Dancila, dupa sedinta PSD: Guvernul trebuie sa-si duca mai departe activitatea

Viorica Dancila a facut o serie de declaratii dupa sedinta PSD. Premierul a spus ca s-a discutat despre motiunea de cenzura pe care o vor trata cu seriozitate. Am discutat cu colegii mei despre.

Detalii din spatele sedintei PSD. Ce a discutat Viorica Dancila cu parlamentarii

Informatii din sedinta liderilor PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila. Le-a cerut parlamentarilor partidului sa-si spuna parerea despre motiune, despre situatia din PSD si cine ar trebui s?.

Viorica Dancila, sedinta cu deputatii PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca deputatii PSD vor avea o sedinta de grup marti, la care va participa si premierul Viorica Dancila, si in cadrul careia se va decide strategia.

Viorica Dancila, despre intarzierile de luni de zile ale burselor pentru elevi: Iubesc copiii, dar bursele sunt date de administratia locala

In contextul in care elevii vor intra in vacanta de vara fara sa-si fi primit bursele, premiarul Viorica Dancila declara ca iubeste copiii, motiv pentru care guvernul PSD a si majorat bursele si alocatiile si a dat vina pe administratia locala de intarzierea acestora.

Ludovic Orban, despre candidatura premierului la sefia PSD: Tara arde si Viorica Dancila se piaptana

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat ironic anuntul premierului Viorica Dancila potrivit caruia aceasta va candida la presedintia PSD. Tara arde si Viorica Dancila se piaptana. Asta e important.

Scenariu-soc! Ce s-ar putea intampla cu PSD si Viorica Dancila

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, luni, in contextul conflictului dintre tabara care o sustine pe Viorica Dancila si cea care este de partea Gabrielei Firea ca daca Dancila va pierde postul de.

Viorica Dancila anunta ca va candida la sefia PSD. Premierul respinge o candidatura la prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va candida la sefia PSD la Congresul de la finalul lui iunie, insa nu va fi si candidatul partidului la prezidentiale, potrivit Hotnews.

Viorica Dancila vrea o conducere colectiva a PSD: Nu as vrea sa-l judec pe Liviu Dragnea, dar as vrea sa schimb modul de lucru

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat luni, la finalul Biroului Permanent al partidului, ca PSD ar trebui sa aiba o conducere colectiva pentru ca deciziile sa nu mai fie luate de un singur om, ca pe vremea lui Liviu Dragnea, ci de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )