Libnet.ro
UNICEF

12:00

ALDE si Pro Romania vor forma un grup mixt in Camera Deputatilor. Tariceanu: Aceasta este solutia de perspectiva

B1 B1,
ALDE si Pro Romania vor forma un grup mixt in Camera Deputatilor. Tariceanu: Aceasta este solutia de perspectiva

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca ALDE si Pro Romania vor forma un grup mixt in Camera Deputatilor, in conditiile in care liberal-democratii si-au pierdut ambele grupuri din Parlamentul Romaniei, dupa. continuă pe B1

Planul lui Victor Ponta: Guvern PSD-ALDE-Pro Romania

Planul lui Victor Ponta: Guvern PSD-ALDE-Pro Romania.

Tariceanu anunta ca ALDE va face grup comun cu Pro Romania, dupa ce propriul grup parlamentar a fost dizolvat la Camera Deputatilor Decizia CCR o obliga pe Dancila sa vina in Parlament

Deputatii ALDE, care au ramas fara grup parlamentar dupa demisia a cinci parlamentari ai formatiunii, vor face grup mixt cu partidul lui Victor Ponta, a precizat, miercuri, Calin Popescu Tariceanu.

Rares Bogdan: Nu vad PNL stand la masa guvernamentala, intr-un eventual cabinet, alaturi de cei din ALDE si din Pro Romania (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu vede PNL stand umar la umar, intr-un viitor guvern, alaturi de cei din ALDE sau Pro.

Victor Ponta, avertisment pentru Viorica Dancila: Ce trebuie sa faca premierul pentru ca Pro Romania sa nu voteze motiunea de cenzura

Victor Ponta a anuntat, luni, ca parlamentarii Pro Romania vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, daca premierul nu vine in Parlament cu un cabinet restructurat pana.

CALIN POPESCU TARICEANU: Deputatii ALDE vor face parte dintr-un grup parlamentar mixt, impreuna cu PRO Romania

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca deputatii formatiunii vor face parte dintr-un grup parlamentar mixt, impreuna cu PRO Romania, intrucat grupul parlamentar al ALDE a ajuns in imposibilitatea de a functiona, dupa plecarea a doi deputati.

Victor Ponta vrea un Guvern Pro Romania - PSD - ALDE: Noi suntem parlamentarii alesi in anul 2016. Sa mergem la Cotroceni! Uitati de Dancila! Gata, nu mai este!

Victor Ponta a facut, marti, o declaratie surprinzatoare. Acesta vrea un guvern Pro Romania-ALDE-PSD. Fostul premier a spus chiar ca va merge sa discute cu membrii celorlalte doua partide in acest.

Solutia lui Ponta daca pica guvernul Dancila: Guvern PSD - Pro Romania - ALDE Cine ar trebui sa fie premier

Victor Ponta ar vrea un guvern PSD - Pro Romania - ALDE, daca actualul executiv pica la motiunea de cenzura.

Ponta: Pro Romania va vota motiunea de cenzura

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca daca premierul Viorica Dancila nu va ven.

ALDE nu mai poate exista legal in forma actuala. Va fi inghitit de Pro Romania?

Partidul european ALDE a instiintat ALDE Romania ca nu mare voie sa foloseasca numele si sigla parti.

SONDAJ Peste jumatate dintre angajatii din Romania vor o majorare salariala

Peste jumatate dintre angajatii din Romania au in plan sa ceara o marire salariala sau sa isi caute un nou loc de munca pana la finele acestui an, nivelul insuficient al veniturilor fiind principala nemultumire a acestora, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )