Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolacu spune ca PSD va participa la consultarile convocate de Klaus Iohannis, fara a face vreo propunere de prim-ministru

Adevărul Adevărul,
Ciolacu spune ca PSD va participa la consultarile convocate de Klaus Iohannis, fara a face vreo propunere de prim-ministru

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca social-democratii vor participa, vineri, la consultarile cu partidele politice convocate de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni si ca PSD nu va face nicio propunere de prim-ministru. Ciolacu spune ca PSD nu-l va sustine pe Ludovic Orban, dar crede ca acesta ar putea forma din nou o majoritate in jurul sau, asa cum a mai facut. continuă pe Adevărul

PSD, atac dur la Klaus Iohannis: Presedintele a spus aseara ceea ce PSD spune de doua luni

PSD lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca a iesit la declaratii pentru a spune ceea ce social-democratii sustin de doua luni, si anume ca sanatatea este prioritatea zero si nu anticipatele.

Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus. Ce mesaj le transmite romanilor

Presedintele Romaniei a luat masurile oficiale in cadrul conferintei cu liderii Uniunii Europene, pentru a prevenii infectia cu Covid-19. Cum se pregateste Romania in urma declaratiilor luate de Iohannis? Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus Presedintele Klaus Iohannis, participa astazi la o videoconferinta impreuna cu liderii Uniunii Europene. Sedinta are ca scop gestionarea crizei si .

Klaus Iohannis, videoconferinta cu liderii UE pe tema epidemiei de coronavirus: Presedintele va sustine o declaratie de presa la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la o videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19, potrivit unui anunt.

Descoperire bizara la Palatul Cotroceni. Ce se intampla in locul unde Klaus Iohannis isi petrece majoritatea timpului

Palatul Cotroceni, o resedinta regala din Bucuresti, care serveste azi ca sediu al Presedintiei Romaniei, reprezinta o cheltuiala enorma pentru stat. Ce se intampla in locul unde Klaus Iohannis isi petrece majoritatea timpului? Descoperire la Palatul Cotroceni. Ce se intampla in locul unde Klaus Iohannis isi petrece majoritatea timpului? Palatul Cotroceni a devenit dupa Revolutia .

Klaus Iohannis, mesaj pentru omologul sau italian: Va asigur de disponibilitatea de colaborare pentru solutii privind eradicarea coronavirusului

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri, un mesaj de solidaritate omologului sau italian Sergio Mattarella, tara greu incercata de epidemia de coronavirus. Iohannis asigura poporul italian de.

KLAUS IOHANNIS: Siguranta si santatea cetatenilor este prioritatea zero

Riscul unei pandemii este ridicat iar combaterea coronavirusului implica un efort coordnat la nivel national si global, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19.

Klaus Iohannis: Nu luati cu asalt magazinele si farmaciile!

Klaus Iohannis a facut un apel catre cetatenii romani, carora le-a cerut sa evite formarea de cozi la magazine si farmacii.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 19:30, dupa retragerea lui Florin Citu

Presedintele Klaus Iohannis sustine joi, de la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la 19.30 dupa ce Citu si-a depus mandatul

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza azi, de la ora 19. 30, sa sustina o declaratie de presa, anunta Administratia Prezidentiala. Iesirea acestuia vine in contextul in care premierul desemnat, Florin Citu, s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament.

CORONAVIRUS. Avocatul Poporului ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta

Avocatul Poporului, Renate Weber, ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa declanseze starea de urgenta din cauza raspandirii cazurilor de infectare cu coronavirus, in contextul in care seful statului a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )