Libnet.ro
UNICEF

19:00

CLAUDIU MANDA: Suntem in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CLAUDIU MANDA: Suntem in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui Ponta

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vorbeste liderul Pro Romania, Victor Ponta, si ii transmite acestuia ca social-democratii se afla in situatia de a pierde guvernarea tocmai din cauza tradarii lui. continuă pe Ziarul Bursa

Claudiu Manda ii da replica lui Ponta: Suntem in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui Oricat ai incerca acum sa faci pe domnisorul de pension, nu mai pacalesti pe nimeni

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vorbeste liderul Pro Romania, Victor Ponta, si ii transmite ca social-democratii se afla in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui.

Claudiu Manda: Suntem in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui Ponta

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vo.

Lider PSD, semnal de alarma: Suntem in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui Ponta

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vorbeste liderul Pro Romania, Victor Ponta, si ii transmite acestuia ca social-democratii se afla in.

Claudiu Manda, catre Ponta: Lumea uraste tradatorii ca tine. Nu vor sa auda de tine. Daca nu crezi, deschide frigiderul

Senatorul PSD Claudiu Manda l-a criticat luni pe liderul Pro Romania Victor Ponta, dupa ce acesta din urma a afirmat ca Mihai Tudose ar fi negociat cu Manda revenirea sa in PSD. Lumea uraste tradatorii ca tine, Victor. Nu mai pacalesti pe nimeni, a adaugat social-democratul.

Razboi Claudiu Manda - Victor Ponta: Oricat ai incerca acum sa faci pe domnisorul de pension, nu mai pacalesti pe nimeni!

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vorbeste liderul Pro Romania, Victor Ponta, si ii transmite acestuia ca social-democratii se afla in.

Claudiu Manda (PSD) ii raspunde lui Victor Ponta: Faci pe domnisorul de pension, dar nu mai pacalesti pe nimeni! Ai cazut intre scaune dupa ce ai incercat sa fii jolly joker-ul politic

Claudiu Manda, europarlamentar PSD, neagacaar fi negociat cu Mihai Tudose revenirea acestuia in PSD. el ii transmite liderului Pro Romania, Victor Ponta, ca tradatorii ca sunt urati de lume si.

Ponta: Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, sustine ca fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )