Libnet.ro
UNICEF

15:00

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste pentru a stabili componenta Cabinetului Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Comitetul Executiv National al PSD se reuneste pentru a stabili componenta Cabinetului Dancila

ACTUALIZARE 12:49 PSD ar putea amana desemnarea ministrilor Cabinetului Dancila Discutiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dancila vor fi amanate pentru ca social-democratii nu au ajuns la o intelegere privind unele portofolii, a declarat, astazi, presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu. ---------- Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata, astazi, de la ora 16:00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste pentru a stabili componenta Cabinetului Dancila

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata, astazi, de la ora 16,00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste luni pentru a stabili componenta Cabinetului Dancila

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata, luni, de la ora 16,00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila, potrivit unor surse politice.

Comitetul Executiv al PSD se intruneste luni pentru a stabili componenta Guvernului Dancila

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD va avea loc, luni, de la ora 16,00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila. Din cele mai noi informaii,.

Comitetul Executiv al PSD este convocat luni pentru a stabili componenta Guvernului Dancila

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata pentru luni, de la ora 16,00, pentru a s.

Conducerea extinsa a PSD se reuneste luni dupa-amiaza pentru a decide noul cabinet Dancila

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni luni in sedinta, de la ora 16. 00, la sediul partidului din soseaua Kiseleff, pentru a decide componenta noului cabinet condus de Viorica Dancila, au precizat surse din conducerea partidului.

PSD discuta luni doar programul de guvernare, nu si propunerile de ministri - surse

Comitetul Executiv National al PSD care se reuneste de la ora 16. 00 va discuta doar programul de guvernare pentru noul cabinet condus de Viorica Dancila, nu si numele propunerilor de ministri, au precizat surse din partid pentru HotNews. ro. De altfel, liderul PSD Tulcea a declarat luni, dupa ce a avut o intalnire cu Liviu Dragnea, ca discutiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dancila vor fi amanate pentru ca social-democratii nu au ajuns la o intelegere privind unele portofolii.

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD s-a incheiat

ACTUALIZARE 17:31 Tariceanu: Impozitul pe venitul global ramane, dar nu pot da un termen pentru introducerea lui Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca impozitul pe venitul global ramane in programul de guvernare, dar ca nu poate da un termen pentru introducerea lui. *ACTUALIZARE 16:18 Dragnea: in CExN de azi tema principala e programul de guvernare. De principiu, nu exclud impozitul pe gospodarie *ACTUALIZARE 15:33 Orban: &171;PSD sa inceteze ciolaniada si macar sa nu-i mai puna in Guvern pe cei care au mai fost ministri &187; *ACTUALIZARE 12:49 PSD ar putea amana desemnarea ministrilor Cabinetului Dancila.

Conducerea PSD discuta astazi componenta Guvernului Dancila

Comitetul Executiv National al PSD urmeaza sa se intruneasca luni pentru a discuta componenta viitorului guvern, care va avea aceeasi structura, respectiv 28 de portofolii, insa, dupa cum declara duminica seara Gabriela Firea, cam o treime din guvern se va improspata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )